Slendermans beidzot ir notverts video, lēkājot pa māju jumtiem – noskaties!

Citplanētiešu entuziasti apgalvo, ka Slendermans regulāri parādās Meksikā un šie „citplanētieši” varētu slēpties Centrālamerikas vulkānos.

Brazīlijas dīvainās ziņas pavēstīja: „Nevo Laredo piepilsētā, gaišā dienas laikā – rančo īpašnieks, izdzirdot dīvainas skaņas mājas ārpusē, nolēma paskatīties, kas tur notiek.”

„Izmantojot sava telefona kameru, viņš nofilmēja izvairīgo citplanētiešu būtni. Ar humanoīdam līdzīgu ķermeņa uzbūvi, šī radība bija kaila un tai bija ārkārtīgi rozā ādas krāsa, un tas ložņāja pa mājas jumtu.”

„Tas bija veikls, slaids, tam bija garas kājas un rokas, un maza galva. Ieraugot, ka viņu novēro, šis svešinieks bēga, pazūdot no rančo īpašnieka redzesloka.”

„Videoklips par šo atgadījumu tika ievietots vietnē Youtube. Provizoriskā materiāla analīze liecina, ka video nav saīsināts, tajā nav animācijas un pārejas efektu, kas liecina, ka videomateriāls ir autentisks.”

https://www.youtube.com/watch?v=2Ii-gsTFcfw

Skots S. Varings, kas montē NLO redzējumus ikdienā, bija ļoti iepriecināts par šo video. Viņš teica: „Meksika ir NLO aktivitātēm bagātākā valsts. Neviens nezina, kādēļ, bet mēs domājam, ka Meksikas vulkānos ir daudzas citplanētiešu bāzes.”

Janvārī Midlendā tika palaista paranormālā zonde, kas ČETRAS reizes redzēja Slendermanu – garu, tievu parādību, no kuras bīstas visā pasaulē.

Visas saskaršanās ar šo būtni tika fiksētas Kanokas apkārtnē, un tagad X Failu izmeklētājs, Lī Briklijs mēģina atklāt, kādēļ šis rēgs/būtne ir apsēdusi Strafordšīras raktuvju pilsētiņu.

Slendermani ir bijuši daļa no globālās kultūras jau gadsimtiem ilgi. Tie ir saukti dažādos vārdos, bet viņu biedējoši garais veidols visur ir bijis vienāds.

Skotijā šo sātanisko tēlu sauc par Fear Dubh (tumšais vīrs), holandieši to dēvē par Takkenmann (zaru vīrs) un Vācijā viņš ir Der Grosse Man (garais vīrs).

Uzvalkā ģērbts, viņš ir koka garumā un spēj izstiept savas ekstremitātes un savu torsu, kā siltu īrisa konfekti.

Slendermana meklēšana ir otrā visspocīgākā izmeklēšana, kādu uzņēmies 28 gadus vecais Lī. Pagājušogad viņš atklāja, ka kāds briesmīgs gars, dēvēts par melnacaino bērnu, ir atgriezies Kanokā pēc 30 gadu ilgas prombūtnes.

Bērns ar ogļmelnajiem acu dobumiem klīda pa skatu vietām, meklējot nevainīgus pastaigās devušos cilvēkus, ko ievilināt dziļāk mežā un tos pārbiedēt.

Bet trīs no četriem Slendermeniem redzēti IEKŠĀ mājās.

Lī pastāstīja laikrakstam: „Ir neierasti tik īsā laika periodā novērot tik daudz Slendermanu vienā vietā.”

„Viena no teorijām ir tāda, ka tam nav nekāda sakara ar pārdabisko un aculiecinieks vienkārši cietis no miega paralīzes, tas ir stāvoklis, kad cilvēka acis ir atvērtas, bet cilvēks atrodas miega stāvoklī un nav spējīgs pakustēties.”

„Ir bijuši ziņojumi par Slendermaniem, kas burtiski spiež upuri, it kā sēdētu tam uz krūtīm – iespējams, ka tā vienkārši ir miega paralīze.”

Avots: www.mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment