Slikta gaume: 6 galvenās lietas, kurām sievietēm 40+ nevajadzēt tērēt naudu

3. Pārāk maza izmēra apspīlētas drēbes

Apģērbs jāizvēlas atbilstoši izmēram. Iegādājoties kaut ko tādu, kas tev cieši piegulēs, tu nekļūsi pievilcīgāka. Drīzāk gluži otrādi: citiem tu liksies smieklīga. Apģērbam jābūt ērtam un pareizi pieguļošam.

Pat šauras kleitas ir ļoti mānīgas. Tikai reti kuru cilvēku tās padara patiesi pievilcīgu. Būtībā šie tērpi izskatās nevietā un pat vulgāri.

Līdzīgs apģērbs nevienam nedod pārliecību par savu skaistumu.

4. Legingi ārpus sporta zāles vai mājās

 

Jā, šīs ir ļoti ērtas sporta drēbes. Bet tos nevar valkāt uz ielas, tas nav pilsētas apģērbs, legingiem ir ļoti specifisks mērķis. Pat jaunām sievietēm viņi izskatās smieklīgi. Bet, ja tos valkā vecāka sieviete, situācija kļūst pilnīgi komiska.

Ja iegādājaties legingus, saglabājiet tos kā sporta vai mājas apģērbu. Tajā pašā laikā ir vērts pakavēties pie blīvākiem un kvalitatīvākiem modeļiem.

5. Pārāk plāns trikotāžas apģērbs


Šāds audums uzsver visus trūkumus, it īpaši, ja runa ir par lieko svaru. Ja šādas drēbes tiek regulāri mazgātas, tās gandrīz uzreiz izskatīsies slikti.

LASI VĒL: Dāmas, ja jūtat, ka savās drēbēs izskatāties resna. Ielāgo, kas jādara, lai noslēptu apaļīgumu!

6. Caurspīdīgi krekli

Tādas lietas ir skaistas, taču nav iespējams iedomāties situāciju, kurā būtu lietderīgi šādas lietas izvēlēties. Nav jēgas tērēt tam naudu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment