Smēķē zāli katru dienu 50 gadus un ŠIS var notikt ar tevi; Tāpat kā notika ar šo sievieti

“Marihuāna ir vienkārši brīnišķīga,” Katrīna stāsta medijam Huffingtonpost. “Tā devusi man pieeju dažādām domām un idejām, par kurām es pati nekad nebūtu iedomājusies.”

Savā jaunajā grāmatā “Vienkārši saki jā: marihuānas memuāri” Katrīna aprakstījusi savus ilgos piedzīvojumus un pārbaudījumus, kuri viņai bijuši jāpārvar kā aktīvai marihuānas smēķētājai valstī, kurā tas ir aizliegts.

Taisnību sakot, Katrīna savos 68 gados ir sasniegusi vairāk nekā lielākā daļa cilvēku jebkad sasniedz. Viņa ir aktīviste, kinorežisore, rakstniece un doktora grāda īpašniece. Un kopā ar visu to viņa arī izaudzinājusi trīs dēlus. Un jā, viņa ir smēķējusi zāli kopā ar viņiem.

Pamazām pasaulē mainās priekšstati par marihuānu. Piemēram, ASV tās lietošana ir legāla jau četros štatos un Vašingtonā. Bet Katrīna cer, ka viņas stāsts paātrinās sabiedrības un valdības viedokļu maiņu tādā apmērā, ka to drīz legalizēs arvien vairāk štatos.

 

Tātad, kas ar tevi notiktu, ja tu 50 gadus smēķētu marihuānu? Ja tu pārdozētu, protams, sekas var iznākt arī nelabas. Taču pāris dūmu dienā, pēc Katrīnas domām, viņai nākuši tikai par labu.

Avots: huffingtonpost.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment