Smieklīgs stāsts par piedzērušos jūrnieku un jenotu!

Kāds policijas protokols tika publicēts sociālos tīklos, kas satricināja internetu. Kāds jūrnieks esot bijis pārāk piedzēries, lai izturētu automašīnas alkometra testu. Citādā veidā mašīnu nebija iespējams iedarbināt.

Šim jūrniekam radās ģeniāla ideja! Viņš noķēra kādu, netālu esošo, jenotu, kuru spieda tik ļoti, lai viņa elpa varētu iedarbināt mašīnu. Tas nostrādāja, bet jenots zaudēja samaņu no spēcīgā spiediena. Jūrnieks, ļoti sapriecājies par idejas rezultātiem, nometa jenotu uz mašīnas grīdas un sāka braukt.

Kad vardarbībā cietušais jenots, pamodās no bezsamaņas stāvokļa, tas bija skaidrs, ka ir jāatriebjas par šādu pāridarījumu. Tas noveda pie tā, ka tas uzbruka jūrniekam, kurš ietriecās žogā un pēc tam iebrauca baseinā.

No publicētā protokola, kuram fonā dīvainā kārtā ir redzama illuminatu zīme, ka vīrietis tika aizturēts par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem un agresīvu braukšanu, alkohola reibumā.

racon2

Kad šis stāsts nonāca plašākas sabiedrības redzes lokā, tad noskaidrojās, ka tas viss ir izdomājums.

Policijas darbinieki komentēja incidentu: “Tas bija ļoti izklaidējošs stāsts, bet mēs varam apstiprināt, ka policijai nav nekādu ziņu par šādu incidentu.”

Neskatoties uz to, ka stāsts ir izdomāts, tas tik un tā ir smieklīgs!

Avots:  i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment