Šo puisīti centās nogalināt paša tēvs, bet viņš izdzīvoja

Tas notika 2004. gadā, kad 8 gadus veco puisīti Entoniju ar nazi vairākkārtīgi bija sadūris vīrietis. Šis vīrietis bija viņa miesīgs tēvs.Kad vīrietis bija pametis notikuma vietu, Entonijs pasniedzās pēc telefona, lai piezvanītu neatliekamajai palīdzībai.

Sarunas gaitā var dzirdēt, kā puisītis stāsta: “Lūdzu palīdziet man. Man tētis mani nogalināja ar nazi, manis vairs nav. Vai jūs, lūdzu, varētu atsūtīt armijas vīrus vai ātro palīdzību?

Es pēkšņi pamodos un mans tētis jau nogalināja mammu, tad viņš man teica, lai es eju uz citu gultu un, ka es būšot nākamais. Un tad viņš sāka mani durt. Es izdzīvoju, bet mans vēders asiņo.”

Entonija tēvs bija brutāli uzbrucis savai sievai un Entonija mātei, bet tad 6 reizes dūris savam dēlam. Zvans neatliekamajai palīdzībai strauji aprāvās, jo viņa tēvs bija atgriezies mājā.

anthony2

Tieši tad ieradās arī policija un ugunsdzēsēji, kas aizturēja vīrieti un izglāba Entonija dzīvību.

Vēlāk puisītis stāstīja, ka eņģeļi viņam bija palīdzējuši piecelties, lai piezvanītu palīdzībai un, kad tētis bija atgriezies, tad eņģeļi viņam teica, lai viņš tēlo mirušu.

Tagad viņam 18 gadi, dzīvo pie savas tantes un onkuļa Floridā, bet viņa tēvs atrodas cietumā. Par spīti nodarītajam, Entonijs atzīst, ka viņš gribētu satikt tēvu, jo viņš viņam ir piedevis.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reģistrējies šeit: http://bit.ly/2en6QyG sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!</cite>

    Ne visi var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc, reģistrējies un dod iespēju savai veiksmei tevi satikt. Starp citu – tad pērkot īpašo Ziemassvētku piedāvājuma biļešu paketi, spēkā superpiedāvājums – vienas biļetes cena tikai 11 centi.

Leave a Comment