Šobrīd Maestro Raimondam Paulam prātā mīt ļoti sāpīga tēma, un viņš jūtas satraukts un neziņā par to, kas notiks turpmāk

Maestro Raimondam Paulam pēdējais laiks ir bijis grūts, jo pagājušajā gadā aizgāja viņa mīļotā sieva, un arī šogad viņš saskaras ar grūtībām un dzīves izaicinājumiem.

 

Atgādināsim, ka Raimonds Pauls ir latviešu komponists, pianists un bijušais politiķis, kurš ir ievērojams Latvijā, Kr**vijā, postpadomju valstīs un starptautiskā mērogā.

 

Viņš ir ieguvis atzinību ar vairākām iemīļotām dziesmām, kas ir triumfējušas Mikrofona dziesmu aptaujā ne mazāk kā 11 reizes. Turklāt viņš ir pazīstams ar savu mūzikas radīšanu teātra izrādēm, filmām (“Vella kalpi”, “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”) un mūzikliem.

 

No 1988. līdz 1993. gadam viņš ieņēma Latvijas Republikas Kultūras ministra amatu. Arī tagad, pēc gadiem, viņš paliek aktīvs, radot vairāk nekā 2400 mūzikas kompozīcijas un sadarbojoties ar daudziem pazīstamiem dziedātājiem un mūziķiem.

Diemžēl pagājušais gads maestro Raimondam Paulam ir bijis skumjš un sāpīgs laiks. Atgādināsim, ka viņa sieva Lana Paula diemžēl aizgāja mūžībā 2023. gada 4. augustā, būdama 84 gadus veca.

 

Viņa bija spēcīga sieviete, kas izvairījās no sabiedrības uzmanības, bet tika atzīta kā Raimonda Paula spēcīga atbalstītāja un mīļotā, vienmēr stāvot viņa blakus un atbalstot viņa panākumus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Pēc sievas aiziešanas viņa dzīve palika vienmuļa un skumja, stāsta pats Raimonds Pauls. Maestro atzīst, ka cenšas turpināt normālu dzīvi un ar visiem spēkiem mēģina būt pozitīvs. Viņš ir priecīgs, ka gandrīz katru vakaru var iziet sabiedrībā un aizmirsties par grūtībām.

Lasi arī: Kāpēc gulēt uz muguras? 5 svarīgi iemesli

Lasi arī: Kāpēc kaķis guļas virsū cilvēkam: kāda ir viņa pozas nozīme un izvēlētā vieta

Šis gads ir sācies ar dažādiem pārbaudījumiem un domām, kas raisa Raimonda Paula sirdī bijību par nākotni un to, kas varētu notikt.

 

Viņš atklāja, par ko ļoti šobrīd ir noraizējies.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment