Šobrīd Maestro Raimondam Paulam prātā mīt ļoti sāpīga tēma, un viņš jūtas satraukts un neziņā par to, kas notiks turpmāk

Maestro atklāja intervijā, kā šobrīd jūtas un ar kādām emocijām viņam ir jātiek galā paša spēkiem. Viņš atzīst, ka ir kāda tēma, kas viņu ļoti nomāc un liek uztraukties par tālāko nākotni.

Vienā no intervijām viņam uzdeva jautājumu par to, vai viņš meklēs sev otru pusīti, uz ko viņš atbildēja kategoriski – nē. Viņš skaidroja, ka viņa vecumā nevienam viņu nevajag un ka atrast sev draudzenīti nav viņa dabā.

 

Viņš smejās, norādot, ka ja nu kāda dāma parādīsies, tad apkārtējie varētu teikt, ka viņa klātieni pie viņa piesaista tikai viņa īpašumi un mantas. Tomēr viņam šāda uzmanība nav nepieciešama.

 

Tomēr viņu ļoti uztrauc kāda lieta, par kuru viņš pārdzīvo naktīs.

 

Kaut arī Raimonds Pauls pašlaik nesūdzas un cenšas dzīvot tik labi, cik vien spēj, viņu nomāc rūpes par savām mazmeitām. Maestro vēlētos redzēt, kā meitenes atrastu stabilitāti un veidotu savu nākotni patstāvīgi.

Lasi vēl: Pazīstama burve piezvanīja un atgādināja, ka ir pienācis laiks steidzami gatavoties pavasara ekvinokcijai, lai piesaistītu naudu un panākumus

Viņš norāda, ka steigties ar ģimenes dibināšanu nav nepieciešams, bet gan uzsvēra svarīgumu atrast darbu un mācīties pašām pelnīt.

 

Pauls apzinās, ka pašlaik viss ir kārtībā, bet viņu uztrauc domas par to, kā viņa mazmeitas tiks galā, kad viņam vairs nebūs spēka rūpēties par viņām, un kad arī viņš atstās šo pasauli.

Lasi arī: “Visa” un “Mastercard” lietotājiem ir jāpiedzīvo nepatīkama ziņa: “Daudziem tas varētu radīt dusmas”

Lasi arī: Kāpēc kaķis guļas virsū cilvēkam: kāda ir viņa pozas nozīme un izvēlētā vieta

Anna, talantīgā komponista meita, paudusi ka viņa nekad nav bijusi spiesta apgūt mūziku, ko viņa tagad nedaudz gan nožēlo. Bērnībā, kad viņai bija izvēle, Anna nevēlējās iesaistīties mūzikas aktivitātēs. Mātes centieni aizvest uz klavieru nodarbībām izrādījās neveiksmīgi, jo tas šķita viņai grūti un neinteresanti.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Vecāki ļāva Annai izvairīties no nodarbībām, un tādējādi viņas muzikālā izglītība beidzās. Tagad Anna domā, ka būtu jauki kaut ko mācēt, pat vienkārši spēlēt klavieres savam priekam, kā to dara viņas māsa. Anna atzīst, ka dzied tikai sev, jo uzskata, ka viņai nav laba balss.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment