Steroīdu blakusefekti: Kas izauga starp šīs sievietes kājām?

Attēlā Kandisa pirms steroīdu lietošanas un pēc. Medikamentu ietekmē uz viņas sejas sāka augt apmatojums, parādījās pumpas un vēl daudzas citas vīriešiem raksturīgas lietas, ieskaitot 2, 54 cm garu locekli.

 

candice steroids 2

3

 

“Nē, tas nebija mans plāns”, viņa stāsta. “Varētu vēl pastrīdēties par muskuļotajām rokām un platajiem pleciem, trenētāku muguru un šaurākiem gurniem, taču es nevēlējos pilnībā pārtapt par vīrieti.”

Blakus efekti ir dažādi, neskaitot akni un lieko apmatojumu, kas raksturīgs pārsvarā vīriešiem, viņas klitors ir kļuvis ievērojami lielāks, tas bez maz vai ir kļuvis par mini dzimumlocekli.

“Jā, tas ir kļuvis lielāks, apmēram par 2, 5 cm, arī tā forma atgādina dzimumlocekli. Tas tiešām tā izskatās, tā priekšādu pat var atvirzīt.”

Cieta arī viņas krūtis, kuras ir būtībā zudušas, par ko viņa diži nepārdzīvo, jo tā neesot bijusi viņas daiļākā ķermeņa daļa.

4 5 6 7

Interesantākais, ka viņa nemaz netaisās apstāties :”Man šķiet, ka steroīdu lietošanas pārtraukšana izdarītu vairāk ļaunuma, nekā labuma. Es zaudētu muskuļus, bet liekais apmatojums arī uz sejas turpinātu augt, turklāt mana balss joprojām būtu tik zema… tas ir neatgriezeniski.”

Viņa turpina: “Ja es vēlētos atkal kļūt par sievieti, man, visticamāk, būtu nepieciešamas vairākas procedūras, kas vīriešus pārvērš par sievietēm.”

Bet tas ir ļāvis viņai darīt ko tādu, kas viņai tiešām patīk, pārģērbties par sievieti un uzstāties jebšu nodarboties ar tā saucamo “drag art”.

 

8

 

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment