Stilīgo 93 gadus veco amerikānieti apskauž pat 18 gadīgas meitenes. Viņu ir grūti nosaukt par vecmāmiņu

Mūsdienās gandrīz katram cilvēkam Instagram ir personīgais konts. Neskaitot, protams, vecvecākus, kuri reti pavada laiku sociālajos tīklos. Bet izrādās, ka viņi to tomēr dara! Un daži no viņiem to dara tik veiksmīgi, ka kļūst par blogeriem ar miljoniem lielu sekotāju pulku.

Amerikāniete Helēna Van Vinkla Honija lauž visus stereotipus par vecumu, skaistumu un popularitāti. 93 gadu vecumā sieviete aktīvi uztur lapu Instagram, filmējas dažādu zīmolu reklāmai un vienkārši iepriecina skatītājus ar savām krāsainajām fotogrāfijām. Vairāk par to, kā tik nobriedušai dāmai izdevās sasniegt šādus augstumus, lasiet tālāk rakstā.

Personīgais blogs Instagram

Helēna Van Vinkla Honija dzimusi tālajā 1928. gadā, kad neviens pat nevarēja iedomāties par sociālajiem tīkliem. Sieviete uzaugusi fermā, kur bērni izklaidējās bez gadžetiem un interneta. Drīz varone pārcēlās uz štatu kaimiņos. Tur viņa satika savu nākamo vīru un atrada darbu.

Helēna vairāk nekā 25 savas dzīves gadus ir veltījusi starptautiskajai korporācijai “Dresser Industries”. Viņa bija mīloša sieva un māte, rūpējās par mājas darbiem, kopa savu dārzu un gāja uz baznīcu.

Kad sievietei parādījās mazbērni, viņa tiem veltīja daudz laika. Neviens skolas pasākums neiztika bez atbildīgās un mīlošās vecmāmiņas klātbūtnes.

Dzīvē bija daudz prieku, bet bija arī pietiekami daudz traģisku notikumu. Helēna kļuva par atraitni savā 35. kāzu gadadienā. Viņas vīrs cieta autoavārijā. Sieviete zaudēja arī savu dēlu, kurš smagas slimības dēļ miris 46 gadu vecumā.

Pašizpausme viņai palīdzēja tikt galā ar bēdām. Modernā vecmāmiņa arī pirms tam mīlēja koši ģērbties. Taču līdz ar tuvāko cilvēku aiziešanu sieviete sāka valkāt vēl ekstravagantākus tērpus. Katru savu izskatu viņa papildināja ar tādu pašu drosmīgu grimu.

Helēnas sensacionālā parādīšanās Instagram

Helēnas sensacionālais Instagram konts ir viņas mazmazmeitas Kenedijas darbs. Kādu dienu meitene nofotografēja sievieti, lai to ievietotu labi zināmā sociālajā tīklā. Viņai ļoti patika vecvecmāmiņas tērps. Ne katru dienu satiek nobriedušu dāmu saplēstos jauniešu šortos un apdrukātā T-kreklā!

Helēna neiebilda. Un jau nākamajā dienā Kenedijs pieskrēja pie viņas un ar entuziasmu paziņoja, ka viņas Instagram lapu ir abonējis milzīgs skaits cilvēku. Mazmazmeita iepazīstināja vecmāmiņu un paskaidroja, kā darbojas šis sociālais tīkls.

Sieviete sev izvēlējās iesauku “baddie” (tulkojumā uz latviešu valodu mežonīgais, trakais puika) un savu uzvārdu. Pēc Helēnas domām, šāds vārds tīmeklī bija labākais veids, kā izteikt viņas dumpīgo garu.

Tā sākās neticamā influenceres Helēnas Van Vinklas Honijas karjera. Pasaulslaveni kosmētikas un apģērbu zīmoli sāka piedāvāt sadarbību modīgajai vecmāmiņai. Pozitīva pieeja dzīvei un pašironija deva sievietei biļeti uz jaunu laimīgu dzīvi.

Arvien vairāk cilvēku abonē stilīgas vecmāmiņas lapu. Šodien viņas radošajām aktivitātēm seko vairāk nekā 3 miljoni cilvēku. Tie ir neiedomājami skaitļi, ja ņem vērā, ka mazmazmeita Helēnas personīgo Instagram blogu izveidoja tikai prieka pēc.

Helēna ir paraugs

Daudziem Helēna ir kļuvusi par paraugu. Drosmīgā vecmāmiņa nebaidās atšķirties. Un šī ir galvenā ideja, ko viņa nodod savā blogā. Nav svarīgi, cik vecs tu esi, ja vien izvēlies būt laimīgs. Un absolūti nevienam nav tiesību tevi par to tiesāt.

Reklāmas līgumi ļāva Helēnai labi nopelnīt. Viņa sāka ceļot un varēja apmeklēt daudzas pasaules valstis, par kurām iepriekš nebija pat sapņojusi. Spilgtās vecmāmiņas galvenais mērķis ir iedvesmot citas sievietes kļūt labākām, neskatoties uz aizspriedumiem un iesakņojušos stereotipiem, ar kuriem mūsu sabiedrība ir piesātināta.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment