Sula pret paģirām! Izmēģiniet!

Sula pret paģirām

Piezīme: ja jums nav sulas spiede, tad derēs arī blenderis. Sula būs daudz biezāka, bet svarīgās sastāvdaļas tādēļ nemainīsies.

BŪS NEPIECIEŠAMS

Arbūzs bez sēklām

Gatavot arbūzu sulu ir ļoti patīkami, jo tas ir dikti sulīgs un no tā var iegūt daudz šķidruma. Arbūzs palīdzēs jūsu nabaga nierēm tikt galā ar vakarnakt uzņemtā alkohola radītajiem toksīniem. Turklāt tas ir lielisks diurētiķis, tādēļ jūs vienā rāvienā tiksiet vaļā no kaitīgā šķidruma organismā. Arbūzu drīkstat izvēlēties, cik vien gribat. Šajā receptē izmantojiet apmēram ceturtdaļu liela arbūza.

2 nomizoti laimi

Citrusauglis = detoksikators visām ķermeņa šūnām. Un līdzās arbūzam laims nostabilizēs cukura līmeni aninīs.

2 saujas svaigu piparmētru lapu

Piparmētras ir lielisks augs pret nelabumu. Šķiet, ka ar to jau pietiekami pateikts, nemaz nerunājot par svaigo smaržu, kas palīdzēs jums pamosties. Un vēl – piparmētras ir lieliskas pret vēdera pūšanos.

1 liela sauja svaigu pētersīļu

Pētersīļi ir īsts detoksikācijas brīnumaugs, kas palīdz cīņā pret vēdera pūšanos un atbalsta nieru darbību.

Pirms blenderēšanas vai sulas spiešasnas visus produktus kārtīgi nomazgājiet. Ja darbojaties ar blenderi, pievienojiet glāzi ūdens, lai sula būtu daudz šķidrāka.

Sulai jābūt tumši rozā tonī ar zaļu nokrāsu. Ja paliek pārpalikumi, ielieciet sulu ledusskapī hermētiski noslēgtā traukā un, pirms atkārtotas lietošanas, ieteicams to samaisīt. Bet, es neiesaku uzglabāt šo sulu! Iesaku izdzert, cik daudz vien varat un atlikušo paņemt līdzi uz darbu.

Piebilde – ja nu paģiras ir ņēmušas pār jums pilnīgu virsroku, tad nav noslēpums, ka šis dzēriens lieliski garšos arī ar pievienotu spirta glāzīti.

Avots: beautylish.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment