Tabu tēma: kāpēc vīriešiem vajadzētu ļauties prostatas masāžai guļamistabā?

Bauda

Prostatas dziedzeris ir vēl viens vīriešu baudas punkts, kas ir tikpat spēcīgs baudas ziņā kā sievietes G-punkts. Vīrieši, kas ļaujas savai sievietei sniegt viņiem prostatas masāžu, to lielākajā daļā gadījumu nenožēlo, ja sieviete to veikusi prasmīgi. Patiesībā, paralēli prostatas dziedzera stimulācijai nav nepieciešama citu ķermeņu daļu stimulācija, lai sasniegtu orgasmu. Piedevām, vīrieši atzīst, ka orgasms, kas sasniegts no prostatas dziedzera stimulācijas ir ilgāks. Vienīgi piebildīsim, ka vīrietim ir jābūt uzbudinātam pirms prostatas masāžas uzsākšanas, kā arī sievietei vajadzētu izmantot lubrikantu šīs masāžas veikšanai.

Dažādība

Nekas guļamistabā nav briesmīgāks par rutīnu seksuālajās attiecībās. Nebaidies un pajautā savai otrajai pusītei, ko viņa domā par anālo stimulāciju – gan viņai, gan tev (dažādos veidos). Iespējams, tava otrā pusīte jau sen ir vēlējusies pamēģināt, ko jaunu kopā ar tevi. Sākumā praktizējiet to, kam jūs abi esat gatavi, un laika gaitā turpiniet atklāt savu seksualitāti šajā jautājumā.

Veselības aspekts

Pie zināmā mērā regulāras prostatas dziedzera masāžas, tava otrā pusīte vajadzības gadījumā tev atklās tava prostatas dziedzera izmaiņas, kuras ir jūtamas uz tausti un varētu būt bīstamas tavai veselībai.

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Avots: thedebrief.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment