Tagad pa ceļam uz mājām es lasu rudens lapas un ozolzīles. Ieraugot rezultātu, tu sāksi rīkoties tāpat!

 

Rudens ir mans mīļākais gadalaiks. Rudens ir romantisks, skaists, piesātināts krāsām, pilns mājīguma un dvēseles siltuma. Un vēl rudenī var izgatavot milzīgu lērumu dažādu lietu, ņemot vērā to, ka koku lapas iegūst sarkanu nokrāsu, bet čiekuri un zīles burtiski krīt pie kājām, staigājot pa pilsētas ieliņām.

Rudens rokdarbi no dabas materiāliem ir brīnišķīgs veids kā pavadīt vairākas stundas ar savu bērnu brīvā dabā, savācot dzeltenas lapas, kastaņus, riekstus un zīles.

Turklāt tas ir ļoti radošs laika pavadīšanas veids, kurš palīdzēt tavam mazulim radīt skaistu darbu skolas rudens izstādei vai bērnu dārza nodarbībām.

Mūsu redakcija sagatavoja 25 rokdarbu idejas, kas pagatavotas no dabas materiāliem. Tās noteikti ir vērts izmēģināt kopā ar bērniem.

 

1. Vienkāršs un turklāt interesants veids kā izgatavot tauriņu no rudens lapām, un to būs iespējams paveikt pat pašiem mazākajiem.

Pirms darba uzsākšanas lapas vajag izžāvēt, respektīvi, kādas 24 stundas tās jāpatur zem kāda smaguma, piemēram, zem grāmatas, lai tās būtu plakanas. Kad materiāli rudens rokdarbiem ir gatavi, vari ķerties pie darba!

 

2. Kā jums šāda ideja fotogrāfijām? Izmatojot rudens materiālus… 

 

3. Radošs veiks kā radīt gliemežus no rudens lapām. Šāda kompozīcija ļoti labi izskatās uz tumša kartona.

 

4. Ezītis

 

 

5. Lai īstenotu šo ideju, tev būs nepieciešams perforators, ar kuru izgatavot noteiktas figūriņas caurumus. Diezgan oriģināli, ne tā?

6. Putns

 

7. Pirmais, kas nāk prātā, kad iedomājies par rudens noformējumu mājās – sveces. Viņas vienmēr rada īpašu atmosfēru, neskatoties uz to, vai tā ir maza uguntiņa vai aromātiska liesma.

Lūk, vienkāršs un skaists veids kā radīt rudens svečturi ar parastas stikla burkas, lapu un dekoratīvās lentes palīdzību.

8. Koks

 

9. Izgatavot šādu rokdarbu nepavisam nav sarežģīti. Pastaigājoties kopā ar bērnu, salasiet kastaņu, bet mājās izdomājiet dažādas sejiņas, kuras varētu uzgleznot uz kastaņiem. Esam pārliecināti, ka tavs mazulis būs sajūsmā no šādas laika pavadīšanas!

 

10. Oriģināli!

Lasi arī: Evelīna Hromčenko atklāj un uzskaita “lētas” sievietes pazīmes. Grūti iebilst!

 

 

11. Un kā tev patīk šāds mīļš ezītis? Paskaties uz viņu, vienkārši nav iespējams nesmaidīt!

 

12. Super kociņš

Lasi arī: Evelīna Hromčenko atklāj un uzskaita “lētas” sievietes pazīmes. Grūti iebilst!

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu/redzētu pārējās idejas (labāko atstājām uz beigām) 🙂 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment