Tamāras Globas horoskops 2023. gada janvārim visām zodiaka zīmēm

Slavenā astroloģe Tamāra Globa sastādījusi prognozi visām zodiaka zīmēm jaunā, 2023. gada pirmajam mēnesim, vēsta Life.

Eksperts koncentrējās uz “retro-Mercury” ietekmi uz visiem procesiem un cilvēkiem. Tātad šī planēta virzīsies atpakaļ līdz 2023. gada 18. janvārim, un šajā laikā jums ir jābūt īpaši uzmanīgiem un uzmanīgiem, kā arī jārūpējas par savu veselību.

 

Ir svarīgi turēt “auksti galvu” un nevadīt emocijas. Esiet mobils un jebkurā brīdī esiet gatavs rīkoties izlēmīgi un drosmīgi. Mēneša otrā puse būs vairāk vai mazāk mierīga un piemērota analīzei un plānošanai.

Turklāt jaunā mēness laikā, naktī no 21. uz 22. janvāri, Melnais ūdens trusis nonāks savās rokās. Gaidiet interesantus notikumus.

Kāds janvāris būs zodiaka apļa pārstāvjiem, Džentlmenis.lv žurnālisti uzzināja no eksperta horoskopa.

LASI VĒL: Kā nēsāt džinsus sievietēm 50+, lai neizskatītos lēti un bezkaunīgi

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunam 2023. gada janvāris būs atzīšanas un cieņas laiks. Var un vajag uzsākt jaunus uzņēmumus un liela mēroga projektus. Turklāt šis ir labvēlīgs mēnesis personisko attiecību saskaņošanai.

Nāksies izdarīt grūtu izvēli starp darbu, personiskajām attiecībām un draudzību. Mēneša beigās sāciet plānot un noteikt prioritātes. Centieties ne ar vienu nestrīdēties.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsim būs jaunas attiecības. Janvāris tev ir iepazīšanās un ceļojumu, jaunas pieredzes laiks. Janvāra pirmā puse piemērota veco projektu pabeigšanai.

Attiecībās ar otro pusīti iespējamas grūtības. Mēneša otrajā pusē varēsi labi nopelnīt. Šajā jautājumā jums palīdzēs ietekmīgi cilvēki.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment