Tas, kā šis jaunietis cīnījās par savu dzīvību pēc avārijas, liks tev padomāt divreiz!

Seržants Dens Čarlstons brauca garām notikuma vietai un piestāja malā – viņš bija notikuma seku aculiecinieks. Seržants pastāstīja TV kanālam WHO, ka izkāpis no automašīnas un redzējis, ka puisis ir iesprostots vadītāja pusē –  salonā bijis daudz dūmu, ko radījusi drošības gaisa spilvena izplešanās. Viņš iekļuvis iekšā pa pasažieru puses durvīm un redzējis, ka cietušais ir guvis galvas traumu, uz sejas bija daudz asiņu un viņš bija bezsamaņā.”

Seržants Čarlstons Džeimsa klēpī atrada mobilo telefonu ar līdz galam nepabeigtu īsziņas tekstu. 

Viņš stāsta: “Kad es biju pie viņa, pēkšņi man pār plecu sāka kliegt viņa māte, kura uztraucās par dēlu. To nevar aizmirst. Neviena īsziņa nav tā vērta, lai dzirdētu mātes kliedzienus, vēloties zināt, vai viņas dēls izdzīvos vai nē.”

Džeimsa stāvoklis šobrīd ir kritisks. Viņa stāsts ir šausminošs atgādinājums, ko nodot saviem pusaugu bērniem, lai viņi veltītu visu uzmanību tam, kas notiek uz ceļa – pat, ja tas nozīmē apstāties ceļa malā, lai atbildētu uz īsziņu. Vienā no četriem satiksmes negadījumiem automašīnas vadītāja uzmanību novērsis tieši mobilais telefons.

Cerams, ka tas tev liks padomāt!

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment