Tas sākās kā sāpošs kakls, tad kāja kļuva melna, bet tagad viņa dzīvība ir briesmās! Kāpēc?

Metjū Perks, 38 gadus vecs vīrietis, kopā ar savu ģimeni atpūtās Maljorkā, kad viņš sāka sajust kakla sāpes. Pēc neilga laika sāpes kaklā pārauga pneimonijā jeb plaušu karsonī, kas radīja iekšējo orgāni nespēju funkcionēt un noveda vīrieti pie septiskā šoka. Mediķiem nācās radīt komu ar medikamentu palīdzību.

Medikamenti, kuri tika doti Spānijas slimnīcā, sāka ietekmēt vīrieša asinscirkulāciju. Tas beidzās ro to, ka nācās amputēt abas vīrieša pēdas un plaukstu.

Pēc amputācijas atklājās, ka vīrietim ir Castleman Disease, kas ir reta limfmezglu slimības, kas izskaidroja to, kāpēc viņa sāpošais kakls tik strauji pārauga plaušu karsonī. Šīs diagnozes simptomi ir līdzīgi vēzim un tagad vīrietim ir audzēji atslēgas kaulā, mugurkaulā un aizkuņģa dziedzerī.

“Es esmu izmisusi. Manam vīram bija lieliska veselība, nekad nebija radušās nekādas nopietnas veselības problēmas, bet tagad manu prātu nomāc domas vai viņš maz izdzīvos,” ar asarām acīs stāsta Metjū sieva. “Pēdējo reizi, kad viņš bija pie samaņas, viņš pateica, ka mīl mani un, lai es neuztraucoties, jo tas ir tikai plaušu karsonis. Ja viņš vēl kādreiz pamodīsies, tad labākais ko var sagaidīt, ka viņš būs invalīds uz mūžu. Sliktākais ir tas, ka ārsti nedod lielas cerības, ka viņš varētu pamosties. Es nespēju bez viņa dzīvot.’’

Sievai nācās doties atpakaļ uz Angliju, lai rūpētos par bērniem. Metjū vēl joprojām ir Spānijā, jo Anglijas slimnīcā nav vietas.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment