Tēv ar dēvu devās sapņu ceļojumā uz Nicu, bet tas, kas notika, šokēja visus…

k-tulks Nica

Šo foto Brodijs bija uzņēmis vien pāris stundas pirms nāves un nosūtījis to saviem beisbola kluba draugiem. “Mūsu Brodijs kopā ar savu tēvu gāja bojā Francijas teroraktā. Neviens nav pelnījis tādu likteni! Mēs lūgsim par tevi un tavu ģimeni, Brodij! Dusi saldi!” tā par Brodiju raksta internetā.

Koplendi Francijā ieradās no Ostinas Teksasas štatā. Neskaitot Šonu un Brodiju, ceļojumā līdzi brauca arī Brodija vecākā māsa un brālis, kā arī viņu mamma. Neviens nevarēja pat iedomāties, ka viņu mīļotie cilvēki nomirs acu priekšā.

Terorakta laikā mira 84 cilvēki, 10 no kuriem ir bērni. Slimnīcā nokļuva 54 bērni. Smagā stāvoklī līdz pat šim brīdim atrodas vēl 20 cilvēki. Cietušo starpā ir arī ārzemnieki, bet kopā cietušo skaits pārsniedz 200 cilvēku…

k-tulks nica3

Teroristu nošāva policija. Saistībā ar šo teroraktu, Francijas prezidents Olands pagarināja ārkārtasstāvokli valstī vēl uz trim mēnešiem. Prezidents arī solīja pastiprināt uzbrukumus ekstrēmistiem Sīrijā un Irākā. “Mēs turpināsim pretuzbrukumu tiem, kas uzbrūk mums.”

Dalieties ar šo rakstu!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment