Tev ir draugs, kurš publicē ‘selfijus’ no trenažieru zāles? Uzmanies, viņam ir nopietnas problēmas!

Ja tu ikdienā izmanto Facebook, tu noteikti esi ievērojis, ka daudzi tavi draugi savā profilā ievieto pašbildes, kas uzņemtas trenažieru zālē.

Ikviens ir ievērojis šāda veida bildes, tomēr reti kurš spētu iztēloties, ka aiz šīs šķietami nekaitīgās nodarbes slēpjas nopietni psiholoģiski traucējumi.

Iepriekšminēto aktivitāšu pašbildēs cilvēki parasti redzami atrodamies trenažieru zālē un sportojam. Vissliktākais no visa šo pašbilžu klāsta ir “pēc” bildes, pie kuras parasti tās autors lielās par muskuļu masas pieaugumu. Noteikti nevajadzētu aizmirst arī par bildēm, kuras cilvēki ievieto, braucot uz trenažieru zāli.

Lasi vēl: Meitene publicē “selfiju” seksīgā kleitā, bet internets ir šokā par viņas istabu: ak, šausmas!

Pēc rūpīgas analīzes un izpētes, ar psiholoģisku paņēmienu palīdzību izpētīta šāda veida rīcība. Sociālo mēdiju metodoloģe un zinātniece Tara Maršala apgalvo, ka palūkojoties uz cilvēka Facebook profilu visnotaļ vienkārši iespējams noteikt kāda veida cilvēks viņš ir. Redzot lietas, ar kurām cilvēks ir gatavs dižoties visai pasaulei, iespējams visai precīzi noteikt viņa garīgo nestabilitāti.

Kāpēc šādi attēli ir tik kaitīgi? 

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment