Tiek nosauktas visbīstamākās antibiotikas. Esiet ļoti uzmanīgi, ja jums nākas tādas lietot!

Antibiotiku radītais kaitējums mūsu veselībai

Lieta tāda, ka šādu antibiotiku grupa kā ofloksacīns, ciprofloksacīns, levofloksacīns un citas zāles, kuru saknē ir vārds “oks” spēj radīt paliekošas negatīvās sekas uz mūsu organismu. Tās iznīcina īpašās mitohondriju šūnas mūsu DNS, kuru galvenais uzdevums mūsu organismā ir “labot” dažādus kaitējumus un traumas.

Problēma ir tajā, ka šādas sekas iespējamas ne tikai tiem pacientiem, kuriem ir augsts jutīgums pret šiem medikamentiem. Šīs antibiotikas negatīvi ietekmē pilnīgi ikvienu to lietotāju! Lieta tāda, ka simptomi cilvēkiem izpaužas dažādi, kā arī tie mēdz parādīties dažādos dzīves posmos. Eimijai veselības problēmas sākās tikai pēc ceturtā antibiotiku lietošanas kursa.

вред антибиотиков на организм человека

Lasi vēl: Viņi iedeva 10 gadus vecam zēnam parastāko ibuprofēnu, un viņš sāpēs gandrīz nomira

Pēdējo septiņu gadu laikā sieviete pabijusi uz izmeklēšanām jau pie 7 dažādiem ārstiem, reimatologiem un fizioterapeitiem. Pašlaik viņa atrodas rehabilitācijas posmā. Diemžēl pilnībā atjaunot savu veselību Eimijai vairs neizdosies, taču viņa nenolaiž rokas un cer uz pašu labāko.

Noteikti pastāstiet par šo arī saviem draugiem, radiem un paziņām! Tā nav joka lieta, jo antibiotikas tiešām var sabojāt cilvēka dzīvi.

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment