Tikai iesnas? 4 pazīmes, ka Tev ir jāapmeklē ārsts

  1. Tev ir problēmas ar elpošanu

Gan pieaugušie, gan bērni var piedzīvot problēmas ar elpošanu saaukstēšanās laikā. Ir grūtības paelpot un ir tāda kā sēkšana. Tas nozīmē, ka tava saaukstēšanās vēl tik drīz var neatkāpties, tāpēc daudz prātīgāk būtu apmeklēt ārstu. Tas var būt simptoms nopietnai infekcijai.

  1. Paaugstināta riska populācija

Ja tu esi smēķētājs, tev ir diabēts avi tavs vispārējais veselības stāvoklis nav no labākajiem, kas nozīmē, ka tava imūnsistēma nav pietiekami spēcīga, tad tu esi paaugstināta riska grupā. Tu ļoti viegli vari saķert saaukstēšanos, kas var attīstīties kā nopietnas slimības.

  1. Vemšana

Tavs organisms jau cīnās ar iesnām, bet tām vēl pievienojas vemšana. Tu nekādā veidā nespēj paturēt neko savā kuņģī. Tev notiek atūdeņošanās, kas ir īpaši bīstama slimības laikā. Šādā gadījumā viennozīmīgi ir jāmeklē ārsta palīdzība.

  1. Saaukstēšanās ilgst vairāk kā 7 dienas

Parasto, vienkāršo saaukstēšanos var izslimot, īpaši neārstējoties, 7 dienu laikā. Tā pāriet “pati no sevis”. Ja tu vēl joprojām cīnies ar simptomiem pēc 7 dienām, tad tā varētu būt zīme, ka tev ir nopietnākas veselības problēmas un, ka tās ir jārisina. Vienmēr labāk ir aiziet pie ārsta un pārliecināties par savu veselības stāvokli, jo veselība ir viena no lielākajām vērtībām šajā dzīvē.

Avots: foxnews.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment