Tomāti zem kažoka: vienkārši un ātri, bet garšo vienkārši burvīgi!

Pagatavošana:

1.Lai pagatavošanas process norisinātos ātrāk, jau iepriekš novāri 4 olas. Atdzesē un nolobi čaumalu. Kā mērci mēs izmantosim krējumu un majonēzi.

2.Vienādā daudzumā traukā sajaucam majonēzi un krējumu. Ja tu neēd majonēzi, izmanto mērcei jogurtu bez garšas.
Tomātiem izgriez seri un sagriez tomātus pusgredzenos2-3 mm biezumā.

3.Zaļumus ļoti smalki sagriez ar nazi. Tu vari izmantot dilles, pētersīļus un lokus.Cieto sieru sarīvē uz rupjas rīves. Arī nomizotas olas sarīvē uz rupjas rīves.

4.Ķiploku daiviņasnomizo un smalki sagriez ar nazi. Tagad, kad visas sastāvdaļas ir sagatavotas, mēs varam sākt veidot salātus.

5.Dziļā salātu traukā pirmajā slānī izklāj tomātus (pusi no kopējā daudzuma), pa virsu uzber sāli un piparus. Otrajā slāni uzliec pusi no sarīvētajām olām. Trešajā slāni uzklāj pusi no siera.

6.Visu apkaisi ar ķiploku (izmanto pusi no kopējā apjoma). Aplej visu ar divām ēdamkarotēm krējuma (vai jogurta) mērces, apkaisa ar zaļumiem.

Lasi arī: Izplatās ziņas par Lukašenko veselības stāvokļa pasliktināšanos

7.Pēc tam tādā pašā secībā veido nākamo slāņus, sākot ar tomātiem un beidzot ar zaļumiem. Ļauj salātiem nedaudz pastāvēt ledusskapī un tad pasniedz uz galda.

Padalies šajā receptē ar draugiem – viņi būs patiešām patīkami pārsteigti, ka šo spēcinošo un gardo ēdienu ir tik viegli pagatavot! Būsim priecīgi, ja saņemsim arī kādu komentāru par šo recepeti!

COMMENTS

Leave a Comment