Traka situācija: draudzene sola, ka izdarīs pašnāvību, kad tiek pieminēta šķiršanās

Mana draudzene sola, ka izdarīs pašnāvību, katru reizi, kad es pieminu šķiršanos. Viņa pat draudēja ar pašnāvības izdarīšanu tad, kad es neatbildēju uz viņas telefona zvanu, jo viņa bija pārliecināta, ka biju kopā ar citu sievieti.

Viss ko es vēlos ir padarīt attiecības normālas un draudzīgas. Šķirties kā divi pieauguši un saprātīgi cilvēki. Draudzenei iepriekš ir bijusi traumatiska pieredze, jo viņas vecāki ir šķīrušies, iepriekšējais vīrietis viņu fiziski aizskāra un viņai ir veselības problēmas, ja ne pat garīgas. Kad es ierosinu, ka viņai vajadzētu apmeklēt kādu speciālistu un aiziet izrunāties, tad viņa to uztver kā apvainojumu.

Situācijas atrisinājums:

Ļoti iespējams, ka šādiem diviem cilvēkiem nemaz nav jāpaliek draugiem, jo, acīmredzami, attiecības ir sarežģītas un pārdzīvojumu pilnas. Šādā situācijā vīrietim nav jājūtas vainīgam vai jāuzņemas atbildība par otra cilvēka dzīvi. Mēs katrs pieņemam lēmumus tādus, kādi mums šķiet piemērotākie. Vienam laba ideja šķiet turpināt savu dzīvi vienatnē, bez otra cilvēka blakus, bet otram cilvēkam var likties, ka laba ideja ir beigt savu dzīvi. Jo ilgāk partneris pieņem un sadzīvo ar pašnāvības draudiem, jo grūtāk būs aiziet. Tas nav iemesls, lai paliktu ar kādu kopā.

Avots: theguardian.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">WHAAT?</cite>

    Tiešām? Šis ir kāds pusaudžu problēmas raksts? Un vai tiešām ir minēts risinājums šai problēmai? Diezvai.

Leave a Comment