Neticami! Kāpēc vīrietis sev uz pieres audzē degunu?

Pauls Singeltons palika tikai ar vienu nāsi pēc tam, kad tikai veikta viņa deguna rekonstrukcija, bet tā izrādījās neveiksmīga. Pēc vēža pārdzīvošanas Pauls zaudēja degunu, tāpēc vajadzēja kaut ko darīt lietas labā.

nose5

Sākumā mediķi viņam piešķīra protēzes degunu, bet Pauls jutās pārāk apkaunots to lietojot. Pie tam, tas mūždien krita nost, kad nācās šķaudīt. Vēlāk kāds cits konsultants ieteica Paulam pavisam jaunu procedūru, kas pirms tam ir izmēģināta tikai vienu reizi.

nose2

Procedūra sākas ar to, ka zem vīrieša pieres ādas tika ievietots ādas stiepējs, kas pats pieņemas apmēros, izstiepjot ādu, kas pēc tam tiks izmantota, lai noklātu metāla konstrukciju, kura veidos jauno Paula degunu.

nose3

Pēc tam, kad Paula deguns pilnībā tika noņemts no viņa sejas, lai iznīcinātu audzēju, tika rekonstruēts jauns deguns no ribas, rokas un pieres. Viss viņa ķermenis izgāja caur elli. Pēc staru terapijas deguns sarāvās un zaudēja savu formu, tāpēc nācās domāt ko jaunu.

nose4

“Kad viss šis būs pārdzīvots, tas būs tik patīkami sākt pavisam jaunu dzīvi laulāto statusā, kad svinēsim kāzas nākamajā gadā. Viņš ļoti ir mainījies kopš mēs tikāmies, bet es viņu mīlu ar vien vairāk,” ar prieku sejā stāsta Paula sieva, Elija, kura visu šo laiku ir bijusi spēcīgs atbalsts pašam Paulam.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment