Tu neticēsi, kā Itālijā izturas pret prostitūtām… Drošība pirmajā vietā!

Milānas pilsēta piedzīvo neredzētu prostitūtu pieplūdumu, sakarā ar 2015 EXPO World Fair, kam pateicoties pilsētā papildus ir uzradušies 15 000 seksa darboņu. Ceļā no Milānas uz Kremonu jau ir acīmredzami, ka ielas meitu pieplūdums ir palielinājies.

Tā rezultātā sāk rasties drošības problēmas uz ceļiem, jo strādnieku kļūst pārāk daudz un apstājušās mašīnas var radīt ļoti bīstamas situācijas pārējiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Pilsētas mērs ir izteicies: “Seksa piedāvātāji ir jāuztver tā pat kā cilvēki, kuri strādā ceļu uzturēšanā un remontdarbos. Viņiem ir jābūt redzamiem. Tas nozīmē, ka ir jāievieš noteikums, ka uz ceļa strādājošiem obligāti ir jānēsā gaismu atstarojošie apģērbi.”

Tās prostitūtas, kuras tiks noķertas bez gaismu atstarojoša apģērba atkārtoti- tiks arestētas.

Tomēr, pilsētas galva nemudina uz šīs profesijas apgūšanu un uzsver, ka ir iespējami citi veidi, kā nopelnīt sev iztiku. Viņi cīnās ar prostitūciju, bet tajā pašā laikā neaizmirst, ka tie ir cilvēki un rūpējas par viņu drošību.

Pirms 4 gadiem bija izsludināts likums, kas ļauj uzlikt sodu prostitūtu klientiem, kas varēja sasniegt summu 500 eiro apmērā.

Avots: i100.independent.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">aijucis</cite>

    man vienalga ir pretiigas prostituutas,jo taas pienem preceetus viiriesus,un liela dala no taam m….aam ir vieglaakas pelnas mekleetaajas,un es taam kuceem noveelu sakert slimiibu un nospraagt mokosaa naavee !!!Kas nevar godam dziivot,tam nav,ko virs zemes mekleet !

    • <cite class="fn">Ieva</cite>

      žēl tevis..laikam dzīvē slikti gājis.. padomā par karmu- ko citiem vēli, tas atnāk atpakaļ.. ja to nesaprati padomā par bumeranga efektu!

    • <cite class="fn">Ieva</cite>

      un vēl- ja jau vīrietis vai sieviete domā laist pa kreisi, tas jau nozīmē,ka attiecībās ir problēmas. Jo acīmredzot cieņas un uzticības nav. Labāk šķirties nekā nervus bendēt.

    • <cite class="fn">ke</cite>

      Uhh, nu gan – kas gan vairāk būtu pretīgs, vai prostitūta, kas ik dienas “strādā” šo pretīgo “darbu”, vai laulenis, kurš solījies uzticību, bet pats meklē, kur “tvaiku nolaist” un bieži savas neķītrās fantāzijas realizēt..?

  • <cite class="fn">Aldis</cite>

    Piekriitu Ievai!!!

  • <cite class="fn">Maris</cite>

    Es gan mīlu prostitūtes! Katru dienu citu! 🙂

  • <cite class="fn">Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/YAez31</cite>

    Ļoti interesanti. Ja vīrietim mājās viss pietiek, tad viņš neies meklēt to ārpusē. Sieva, kas tik ļoti satraucas par to, ka vīrs var iesiet “nolaist tvaiku”, jādomā, izmanto seksu kā instrumentu manipulēšanai ar vīru. Un tas, manuprāt, ir pa īstam pretīgi.
    Starp citu.
    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam?

Leave a Comment