Slimā pasaule! Tu neticēsi, ko internetā centās pārdot kāds trūcīgs dārznieks

Izrādās, kā jau nojauti pēc bildes, jaunais dārznieks izlēma pārdot savus nagus. Viņš audzēja kāju nagus trīs nedēļas un attiecās tos nogriezt tik ilgi, kamēr viņš atradīs uzvarošo solītāju interneta izsoles lapā.

Džeimss teica, ka viņa draudzenei Ešlijai tas liekoties pretīgi, par spīti tam viņa nagi ir piesaistījuši divus potenciālos pircējus. Šobrīd augstākā solītā summa ir 4,7 Lielbritānijas mārciņas (aptuveni 7 Eiro).

Džeimss saka: „Kādu dienu es sēdēju gultā un garlaikojos, mēģināju izdomāt kādu veidu, kā papildus nopelnīt naudu, zinot, ka man nav nekādu talantu.”

„Es izlēmu, ka nagu audzēšana neprasīs daudz pūļu un tas būs tikai joks. Bija daži pircēji un daži cilvēki, kas sekoja līdzi solīšanai, bet visvairāk mani izbrīnīja dīvainie e-pasti, ko saņēmu – bija cilvēki, kas jautāja vai mani nagi ir dabiski audzēti.”

PAY-James-Smiths-feet-and-legs

„Daudzi domā, ka tas ir pretīgi, un tikpat daudzi domā, ka tas ir smieklīgi. Tagad es gaidu izsoles rezultātus.”

Džeimss ir ievietojis informāciju par nagu pārdošanu arī vietnē Facebook.

Viņa eBay ierakstā rakstīts: „Es pārdodu kāju pirkstu nagu atgriezumus no katras pēdas. Bezmaksas piegāde, nerezervēju. Lai jums jauka solīšana. Esmu 24 gadus vecs, un man ir mīkstas pēdas.”

Džeimss savus nagus audzē jau 3 nedēļas un netaisās tos nogriezt, līdz nenoslēgsies solīšana.

PAY-James-Smiths-feet-and-legs (1)

Džeimss piemetina: „Tā ir pirmā reize, kad es kaut ko pārdodu eBay vietnē, bet es bieži redzu, ka tur pārdod dažādas dīvainas lietas, tādēļ nodomāju, ka jāpamēģina.”

„Drīz pie manis ievāksies mana draudzene Ešlija. Viņa domā, ka tas ir pretīgi, bet es ceru, ka viņa mani tādēļ nepametīs.”

„Brīdī, kad ievietoju sludinājumu, necerēju, ka kāds pieteiksies, esmu pārsteigts, ka tas ieinteresēja tik daudz cilvēku.” 

Avots: www.mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment