Tu neticēsi, ko šis vīrietis laimēja loterijā; internets šokā

https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com%2Fuploads%2Fcard%2Fimage%2F157930%2F233250df2c324caf8838befa64f845ef

Kādam vīrietim no Austrālijas par nieka AU 49$ viņš loterija laimēja sev salu, lai gan tā tik tikko ir saskatāma kartē, taču laimests ir ievērojams, tur nevar nepiekrist! Bet kā viņam izdevās šo dārgumu laimēt?

Austrāliešu pāris Dags un Sallija Beitzi nolēma darīt, ko netradicionālu. Tā kā viņi vēlējās salu pārdot, bet nevēlējās veikt lielās izsoles un cenas solīšanu, viņi nolēma rīkot loteriju, kur kāds no tās dalībniekiem pavisam parast cilvēks laimētu šo mazo paradīzi. Loterijas uzvarētājs tika paziņots 26. jūlija, un cik pašlaik ir zinām laimīgā vīrieša vārds ir Džošs.

2

Kosrae salas iedzīvotāju skaits ir virs 6,500 cilvēkiem un tā ir viena no vairākām mazām salām, kas veido Mikronēzijas Federatīvo valsti. Turklāt uz šīs salas ir neliels kūrorts ar 16 istabām, kuru 20 gadus veidojuši un kopuši Dags un Sallija Beitzi, turklāt tur ir arī 4 guļamistabu rezidence, kas ir paredzēta salas un kūrorta īpašniekam.

3

Sākotnēji Bitzu pāris gribējis salu pārdot par 55 tūkstošiem Austrālijas dolāriem, bet ar loteriju viņi ieguvuši 6.2 miljonus. Piekritīsi, ka starpība ir ievērojama!

Katrā ziņā šim laimīgajam vīrietim ir paveicies, nu tikai atliek iemācīties ar to visu tikt galā un uzturēt tik labi, kā to līdz šim darījuši Bitzi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment