Tūlītēja palīdzība avārijas gadījumā OnStar var glābt Tavu dzīvību

myopel_header_1024x440

Braukšana ar drošības sajūtu: OnStar ir līdzās, ja notiek avārija. Pat tad, ja jūs vairs nespējat izsaukt palīdzību.

https://www.youtube.com/watch?v=8pSuWbysmpo

Tūlītēja palīdzība avārijas gadījumā: OnStar var glābt jūsu dzīvību.

Avārijas palīgsistēma: aktivizējoties gaisa drošības spilvenam, ieslēdzas automātiskā avārijas palīgsistēma. Uz OnStar centru nekavējoties tiek nosūtīta visa svarīgā automašīnas informācija: atrašanās vieta, braukšanas virziens un pat avārijas smagums.

Mēs runājam ar jums: īpaši apmācīti OnStar konsultanti uzsāks ar jums sarunu, izmantojot jūsu brīvroku tālruni – pat atrodoties ārzemēs, saruna norisināsies jūsu izvēlētā valodā.

Katra sekunde ir no svara: kolīdz visa informācija ir saņemta un ir skaidrs, ka jums nepieciešama palīdzība, OnStar konsultants nekavējoties ziņo par to avārijas dienestiem.

Kas notiek pēc sadursmes? Klienti dalās savos stāstos:

https://www.youtube.com/watch?v=bBdYWgV_2WI

Šī kliente ir aizkustināta līdz asarām! #thankyouOnStar

  1. gada 3. marts: Eulalija Serrano savā Opel Zafira brauc caur Madridi. Krustojumā ceļš šķiet tukšs, bet te pēkšņi – trieciens. Šoks. Un nomierinoša balss kā no zila gaisa.

Sadursmes gadījumā jūsu Opel automašīnā esošie sensori automātiski ziņo par to OnStar servisa centram. OnStar konsultants nekavējoties sazinās ar jums caur brīvroku tālruni, lai izvērtētu situāciju. Ja nepieciešams, konsultants nosaka jūsu atrašanās vietu un nekavējoties informē avārijas dienestus. Automātiskā ziņošana par sadursmi ir tikai viena no daudzām inovatīvajām Opel OnStar funkcijām.

Rakstu iesaka: autofavorits

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment