TVPlay Sports piedāvā Latvijas basketbolistu spēles Eirolīgā

Šonedēļ TVPlay Sports pārraidīs Turkish Airlines Eirolīgas 13. un 14.kārtas spēles, tai skaitā ar Žaņa Peinera Stambulas Darussafaka, Daira Bertāna Milānas Olimpia, Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas Pirejas Olympiacos, Rolanda Šmita Barcelona un Anžeja Pasečņika Grankanārijas Herbalife piedalīšanos. Baudi basketbolu TVPlay Sports!

Šonedēļ Eirolīgā komandas aizvadīs divas spēles. Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas Pirejas Olympiacos, Daira Bertāna Milānas Olimpia un Rolanda Šmita Barcelona tā būs iespēja nostiprināties TOP 8. Īpaši pēdējiem diviem klubiem, kuri kopā ar Panathinaikos un Minhenes Bayern ir izcīnīkuši sešas uzvaras un dala 6.-9.vietu. Anžeja Pasečņika Herbalife ir par vienu panākumu mazāk, bet Žaņa Peinera Darussafaka ar vienu uzvaru turnīra tabulā ieņem pēdējo vietu.

Māris Lindenbaums, TVPlay Sports komentētājs, par Darussafaka – Kauņas Žalgiris spēli:

“Stambulas Darussafaka tagadējais treneris Selčuks Ernaks piekritis izaicinājumam pārņemt komandu, kurai ir sliktākā bilance visā turnīrā, otrs pieticīgākais uzbrukums ar zemāko tālmetienu precizitāti. Trenerim debitēt ar uzvaru neizdevās, bet trešdien būs nākamā iespēja! Tomēr uzdevums pavisam noteikti vieglāks nepaliek. Kaut arī spēle notiks Stambulā un Žalgirim savainojuma dēļ trūkst pāris svarīgi spēlētāji, favorīti noteikti būs Lietuvas spēcīgākā kluba pārstāvji, kuri joprojām alkst iegūt stabilas pozīcijas starp turnīra tabulas astoņām labākajām komandām.”

Madars Bergmanis, TVPlay Sports komentētājs, par Herbalife – Baskonia spēli:

“Abām komandām ir daudz kopīga: nesasniedza cerētos rezultātus sezonas sākumā un nomainīja trenerus, bilance turnīra tabulā ir vienāda un pēdējās nedēļās izdevusies kaut neliela, tomēr uzvaru sērija Eirolīgā. Herbalife jau kopš pirmajām spēlēm nespēja apturēt teju nevienu pretinieku un joprojām vidēji ir ielaiduši vairāk punktu nekā jebkura cita komanda. Tomēr pēdējās 3 nedēļās vērojams progress un 3 uzvaras šajā periodā ir labs atalgojums par paveikto. Baskonia nedēļas nogalē piedzīvoja zaudējumu Tenerifē Spānijas čempionāta ietvaros un noteikti negribēs atgriezties no Kanāriju salām tukšā.”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā TVPlay Sports un TVPlay Premium:

• Otrdien, 18.decembrī, 21:30 Barcelona – Olympiacos

• Trešdien, 19.decembrī, 19:30 Darussafaka – Kauņas Žalgiris

• Trešdien, 19.decembrī, 21:30 Milānas Olimpia – Minhenes Bayern

• Ceturtdien, 20.decembrī, 21:45 Baskonia – Barcelona

• Piektdien, 21.decembrī, 19:45 Kauņas Žalgiris – Telavivas Maccabi

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā TVPlay Sports+ un TVPlay Premium:

• Otrdien, 18.decembrī, 19:30 Fenerbahce – Maskavas CSKA

• Otrdien, 18.decembrī, 22:15 Herbalife – Baskonia

• Trešdien, 19.decembrī, 21:45 Madrides Real – Panathinaikos

• Ceturtdien, 20.decembrī, 19:30 Olympiacos – Herbalife

• Piektdien, 21.decembrī, 18:45 Khimki – Darussafaka

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment