Andris Kivičs esot ļoti daudz samelojis par pēdējo dienu notikumiem, saistībā ar jaunajām attiecībām, atklāj sieva Madara

Pirms nedēļas informējām, ka Andris atklājis, ka pēdējo gadu dzīvojis nepilnvērtīgā ģimenē, taču šobrīd beidzot no jauna ir iemīlējies, uzsācis kopdzīvi ar jaunu mīļoto sievieti un pāris kopā audzinot 6 bērnus, raksta la.lv portāls kokteilis.lv.

Potāls kokteilis.lv jau informēja, ka mūziķis Andris Kivičs ir pārtraucis savas 8 gadus ilgās attiecības ar sievu Madaru Kiviču, un uzsācis jaunas attiecības ar skandalozo žurnālisti Lieni Skulmi.

Pagājušajā nedēļā arī pāra sociālajos tīklos publicētas pirmās kopīgās fotogrāfijas, un top skaidrs, ka gan Andris, gan Liene savas jaunās attiecības vairs neslēpj. Tāpat Kivičš pie kopīgās bildes ar Lieni rakstīja, ka aicinot visus būt godīgiem, neskatoties uz to, ka joprojām ir oficiāli precējies ar sievu Madaru. Tas izraisīja diezgan asu reakciju līdzcilvēkos, kas pārmeta Andrim šādu “dubultmorāli”.

Andra sieva Madara Kiviča žurnālam “Privātā Dzīve” šonedēļ atklājusi, ka patiesībā Andris pārtraucot ar viņu attiecības, ir ļoti daudz samelojis. To viņa secinājusi, kad izlasījusi pirmo rakstu par Andra un Lienes jaunajām attiecībām.

Viņa atklāj, ka neilgi pēc šķiršanās, Andris viņai sacījis, ka nevēlas zīmēties par jaunajām attiecībām ar Lieni, ka vēlas dzīvot mierīgi un klusi, taču šobrīd viņa uzvedība liecina par pretējo. Jau informējām, ka nedēļas nogalē Kivičš bija publicējis kopīgus foto ar Lieni, tāpat viņi redzēti kinoteātrī skūpstoties.

Lasi arī: Viduslaiki Daugavpils slimnīcā: ārste dzen prom grūtnieci – “Ejiet ar savu tizlo grūtniecību kur gribat!”

Andris pats pēc tā publiski atklājis, ka skandalozajā Lienē esot patiešām iemīlējies. Neskatoties uz to, viņš Madarai teicis, ka patiesībā nemaz nezinot – tā ir iemīlēšanās vai nē.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment