Andris Kivičs esot ļoti daudz samelojis par pēdējo dienu notikumiem, saistībā ar jaunajām attiecībām, atklāj sieva Madara

Tāpat arī Kivičs nonācis pretrunā pats ar sevi. Pirms gada portālam LA.lv viņš sacīja, ka ir pilnībā apmierināts ar savu dzīvi, un nevēlas tajā neko mainīt. Taču pavisam nesen viņš nāca klajā ar paziņojumu, ka jau gadu esot dzīvojis nepilnvērtīgā ģimenē un, viņaprāt, laulība ar Madaru vairs nav glābjama. Arī šo faktu Madara noliedz. Žurnālam “Privātā Dzīve” viņa atklāja, ka kopā ar Andri braukuši ceļojumos un ieguldījuši jaunos piedzīvojumos. Vēl šovasar Andris esot publicējis bildes un video, stāstot, cik viņam forša sieva. Tiesa, tagad daudzas no tām viņš esot izdzēsis.

Madara arī stāsta, ka Andris ļoti izmainījies pēc startēšanas Saeimas vēlēšanās.

Andris arī medijiem atklājis, ka šobrīd kopā ar Lieni viņš audzinot 6 bērnus. Sieva Madara žurnālam “Privātā Dzīve” apstiprina, ka arī šie ir kārtējie meli, jo viņi nedzīvo kopā ar sešiem bērniem. Andra Kiviča dēls no attiecībām ar stilisti Danu Dombrovsku, kurš augot pie vecmāmiņas, savukārt meitenes dzīvo kopā ar Madaru.

Lasi arī: Viduslaiki Daugavpils slimnīcā: ārste dzen prom grūtnieci – “Ejiet ar savu tizlo grūtniecību kur gribat!”

Kā pēdējo lietu Andris medijiem minējis, ka Liene neesot ģimeņu jaucēja un neesot izjaukusi arī Andra un Madaras ģimeni. Par ko pašai Madarai ir cits uzskats. Žurnālam “Privātā Dzīve” viņa sacījusi, ka viņasprāt pirms jauna romāna uzsākšanas, ir jānokārto iepriekšējās attiecības. Diemžēl tas nav noticis. Madaras pirkstā vēl joprojām ir laulības gredzens, un šķiršanās nenotiek tik ātri, kā gribētos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment