Uz tavas palodzes ir īsts ārsts! Kā izārstēt iesnas ar kalanhoe palīdzību

Ir vairāk nekā 100 kalanhoe veidu, bet medicīniskiem nolūkiem galvenokārt izmanto divu veidu augus: Kalanhoe pinnate un Kalanhoe degremont. No to sulas, kam piemīt antibakteriālas un pretiekaisuma īpašības, tiek ražoti pilieni pret saaukstēšanos. Tāpēc, ja jūs sasniegusi saaukstēšanās vai sinusīts, nesteidzieties skriet uz aptieku. Labāk vērsies pie sava asistenta, kurš stāv uz jūsu palodzes!

Ārstnieciskā līdzekļa sagatavošana mājās ir diezgan vienkārša. Piemērotas būs sulīgas svaigas vismaz trīs gadus veca auga lapas. Var izmantot arī jaunos dzinumus, taču tiem ir mazāka ārstnieciskā iedarbība. Ir svarīgi atcerēties, ka zāļu pilieni no kalanhoe ir specifiski un var izraisīt šķaudīšanu.

Kalanhoe ārstnieciskais līdzeklis

Paņemiet kalanhoe lapu un sasmalciniet to mazos gabaliņos, lai atbrīvotu sulu.

Ielieciet lapas gabaliņus marlē un izspiediet.

Iegūtā sula ir ļoti koncentrēta, tāpēc tā ir jāatšķaida ar ūdeni proporcijā 1:1 pieaugušajiem un 1:2 bērniem.

Lasi arī: Iestādīju līdzās gurķiem šo maģisko augu, un novācu 3 reizes lielāku ražu. Dalos savā pozitīvajā pieredzē

Iepiliniet 2 pilienus katrā nāsī. Ar to pietiks! Iesnas pazudīs teju divu dienu laikā!

Uzglabājiet līdzekli ledusskapī.

Ticiet vai nē, bet šī auga ārstnieciskās īpašības ir pārbaudījusi vairāk nekā viena paaudze… Kalanhoe pat tiek saukta par “mājas žeņšeņu” vai “dzīvības koku”! Kalanhoe sulai praktiski nav kontrindikāciju, bet, ja rodas šaubas, konsultējieties ar savu ārstu.

Turklāt šis augs cīnās ne tikai ar saaukstēšanos: to bieži izmanto gremošanas sistēmas traucējumu, apdegumu, hroniska noguruma gadījumos un vienkārši daudzu slimību profilaksei. Ādas problēmu gadījumā ar šādu līdzekli var apsmērēt problemātiskās ķermeņa vietas. Tas pats arī attiecās uz varikozām vēnām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment