Uzzini jau tagad, ko Jaunais Cūkas gads sola katrai zodiaka zīmei – ir labāk nekā domāju

 

Aunam
2019.gada horoskops prognozē Aunam labvēlīgu periodu, tāpēc satraukums un nervozēšana būs mazāka nekā parasti. Izdosies sakrāt naudu automašīnai vai dzīvoklim, kas jau vairos pārliecību par nākotni. Tikšanās ar savu nākamo otru pusīti Aunam notiks negaidīti – tālā ceļojumā. Bet Cūkas gada izskaņā varēs arī kāzas nosvinēt.

Vērsim
Horoskops 2019.gadam iesaka Vērsim uzmanīgāk attiekties pret visu, ar ko viņš izlems nodarboties. Neapdomība novedīs pie kļūdām, kuras labot vajadzēs vienam pašam. Tuvi cilvēki bieži apvainosies uz Vērsi, ka viņš pastāvīgi aizņemts ar darbu. Toties situācija ar finansēm Cūkas gadā būs stabila. Vai gan tas nereabilitēs tevi tuvinieku acīs?

Lasi arī: Lielais ķīniešu horoskops 2019. gadam – plašs materiāls par mīlestību, finansēm un veselību

Dvīņiem
2019.gada horoskops sola Dvīņiem ne tikai brīnišķīgu situāciju darba un personiskajā sfērā, bet arī atzīšanu plašā publikā. It īpaši, ja bez bailēm īstenosi savus talantus un pārliecinoši iesi uz mērķi. Vasarā Dvīņi dosies ceļojumā uz ārzemēm, kalnos vai pie okeāna. Tu varēsi pilnvērtīgi atpūsties un satikt savā ceļā interesantus cilvēkus.

Vēzim
2019.gada horoskops prognozē Vēzim raižpilnu periodu, kad vajadzēs rauties starp mājokli, darbu un rūpēm par tuviniekiem. Taču tev tas viss ir pa spēkam, ja nepievērš uzmanību niecīgām problēmām. Pēc dabas aizdomīgais Vēzis Cūkas gadā kļūs pārliecinātāks, tāpēc nepalaidīs garām iespēju izveidot personisko dzīvi. Tikai par imunitātes stiprināšanu neaizmirsti.

Lauvam
2019.gada horoskops sola Lauvam augstas perspektīvas profesionālajā jomā. Tu ieņemsi pienācīgu amatu, tāpēc ar finansēm, mērķu sasniegšanu un stāvokli sabiedrībā problēmu nebūs. Cūkas gads Lauvam izrādīsies neviennozīmīgs mīlestības plānā. Ar kādu nāksies šķirties, bet ar kādu citu – tieši otrādi – būs jāapsver iespēja izveidot kopdzīvi.

Jaunavai
2019.gada horoskops iesaka Jaunavai būt aktīvākai un izrādīt iniciatīvu visās jomās. Tad sasniegsi visu, ko sapņoji. Nav izslēgts dienesta romāns, kā rezultātā izveidosies nopietnas attiecības. Jaunavai ir jāparūpējas par savu veselību, lai Cūkas gadā savlaicīgi ārstētu hroniskas saslimšanas. Iespējama nekustamā īpašuma iegāde vai mājokļa kapitālais remonts.

Svariem
2019.gada horoskops prognozē Svariem jaunas profesijas apgūšanu, karjeras kāpumu un talantu izrādīšanu komerciālajā sfērā. Lai veselība būtu teicama, Svariem ir jāatmet smēķēšana un jāēd pareizi. Negaidīta tikšanās ar mīļoto cilvēku pamudinās uz ģimenes izveidošanu.

Skorpionam
2019.gada horoskops iesaka Skorpionam akurāti attiekties pret darbu un būt korektam saskarsmē ar apkārtējiem cilvēkiem. Tu esi pārāk neapdomīgs un temperamentīgs, tāpēc bremzē savu virzību pa karjeras kāpnēm. Sievietēm Skorpioniem 2019.gadā veiksies mīlestībā. Tu pat riskēsi un izlemsi doties ar izredzēto dzīvot citā pilsētā.

Strēlniekam
2019.gada horoskops prognozē Strēlniekam daudz jaunumu, spilgtu notikumu un neaizmirstamas tikšanās. Ja nonāksi notikumu epicentrā, noteikti panāksi vēlamos mērķus. Cūkas gadā tev laimēsies naudas lietās, lietišķajos kontaktos un mīlestībā, kas ir unikāls gadījums. Strēlniekam galvenais ir biežāk ieslēgt saprātīgu pieeju, nevis iet emociju pavadā.

Mežāzim
2019.gada horoskops Mežāzim prognozē tik daudz ievērojamu notikumu dzīvē, ka visu paspēt, pārdomāt un izpildīt nepietiks laika. Taču tu esi nopietna un neatlaidīga personība, tāpēc Cūkas gadā spēsi pārvarēt grūtības ceļā uz panākumiem. Lai saglabātu normā psihisko veselību, Mežāzim nevajag visu notiekošo ņemt tuvu pie sirds.

Ūdensvīram
2019.gada horoskops Ūdensvīram sola lieliskas attiecības ar tuviem cilvēkiem ar nosacījumu, ka viņš kļūs maigāks un lojālāks. Necenties aptvert visu pasauli, pat ja prātā ir globāli plāni un spilgtas perspektīvas. Naudas stāvoklis Cūkas gadā pilnībā būs atkarīgs no Ūdensvīra darba mīlestības un praktiskuma. Ekonomija palīdzēs uzkrāt vajadzīgo summu.

Lasi arī: Lielais ķīniešu horoskops 2019. gadam – plašs materiāls par mīlestību, finansēm un veselību

Zivīm
2019.gada horoskops iesaka Zivīm atrast sevī tos talantus, kas līdz šim nav izpaudušies. Tad tu varēsi izveidot savu biznesu, kā arī parādīt savu radošumu. Liktenīga iepazīšanās Cūkas gadā patiešām padarīs Zivis laimīgas, jo jaunais izredzētais pilnībā atbildīs viņu ideālam. Laikus ārstē saaukstēšanos, citādi sarežģījumi būs nopietni.

(Pēc ārzemju preses materiāliem)

Raksta oriģinālu varat izlasīt portālā la.lv, spiežot ŠEIT

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment