Vai atceraties slaveno aktrisi Annu Košmalu no seriāla “Radiņi”? Kas ar viņu ir noticis kopš tā laika?

Pārliecinātā pozīcija

Bijušie Krievijas puses kolēģi žurnālistiem stāstīja, ka seriāla veidotāji piedāvājuši atgriezties seriālā, taču meitene pat nav gribējusi klausīties.

Šāds atteikums saistīts ar to, ka aktrise ekrāna radinieki ir atklāti pauduši atbalstu lietām, kuras parastajā pasaulē neatbalsta.

Aktieris Fjodors Dobronravovs, kurš spēlēja Ivanu Budjko, ir pazīstams ar savu pozīciju jau ilgu laiku.

Aktrise Anna Košmala un seriāls „Radiņi”
Annas sekotāji jautāja, kurš no uzņemšanas grupas viņu atbalsta. Meitene atbildēja, ka tie ir Andrejs Birins un Aleksandrs Feklistovs.

Pirmais seriālā tēloja Žeņas līgavaini, bet otrais – San Saniču Berkoviču. Starp citu, Feklistova paziņojums izraisīja pamatīgu troksni Internetā.

Aktieris ierakstīja video, kurā viņš teica, ka daudzi cilvēki Austrumos izjūt neērtas sajūtas. Tomēr, pēc Feklistova domām, tas nav salīdzināms ar to, ko šobrīd piedzīvo citi cilvēki.

LASI VĒL: “Laimes krāsa”: kurā Jaungada kleitā labāk svinēt Zaķa gadu – 2023

Aktrise Anna Košmala demonstrēja stabilu pozīciju. Tieši tas ir jādara profesionālim. Viņa ir godīga un atklāta ar savu auditoriju.

Meitene pat var būt paraugs daudzām citām slavenībām, kuras joprojām cenšas nosēdēt uz diviem krēsliem. Anna “Radiņos” bija patiesi harizmātiska Žeņa, tajā pašā laikā viņa parādīja sevi kā apzinīgu tautieti. Lieliska un talantīga meitene.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment