Vai mīlestība no pirmā acu skatiena ir reāla?

Visi, kuri apgalvo, ka piedzīvojuši mīlestību no pirmā acu uzmetiena, visticamāk vienkārši ļoti slikti orientējas savu sajūtu saprašanā un definēšanā.

0-5 sekundes

Tāds ir aptuvenais laiks, kas ir nepieciešams tavām smadzenēm, lai sūtītu signālu, ka, tikko ieraudzītā sieviete, ir pievilcīga un, ka tev viņu “vajag”. Tavas smadzenes jau ir uztvērušas viņas seju, smaidu, balsi un ķermeņa aprises. Tavās smadzenēs ieplūst dopamīns, kas tev ļauj sajust sajūsmu un patīkamu satraukumu, apspiežot visas negatīvās un pesimistiskās domas. (Dopamīns smadzenēs veidojas arī skriešanas laikā.)

5 minūtes

Tavas smadzenes visus sīkumus ir apkopojušas un tagad tu saņem signālu, ka tā sieviete ir patiesi pievilcīga. Tavs adrenalīna līmenis paaugstinās, paātrinot sirdsdarbību, liekot plaukstām svīst un uzlabo koncentrēšanās spēju. Arī testosterona līmenis paaugstinās, kas vedina un riska uzņemšanos un liek tev sajusties drosmīgākam. Kā nekā ir grūti uzsākt sarunu, ja tu esi uztraucies un nejūties par sevi pārliecināts.

Pēc pāris mēnešiem

Ja tu patiesi esi brīnumainās sievietes apburts, tad tavas smadzenes nodrošina nervu augšanas un attīstības faktoru smadzenēs, proteīns, kas paaugstina tavas garīgās spējas. Tomēr šāds efekts beidzas aptuveni pēc 1 gada, kas ir pavadīts attiecībās un tad sākas īstā apjausma par to vai tā bija iekāre vai tomēr tā bija un ir mīlestība.

 

Avots: foxnews.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">peteris</cite>

    raksta autoram ar izjatu pakalu tadas lietas vispar ar likumu butu jaaizliedz apspriest-radits raposanai nekad nelidos1 kur tie gudreli rauj tadu informaciju? neviens nevar pieradit , kas tados gadijumos notiek vai galva vai vispar fiziologija vai sirdi!

  • <cite class="fn">skudra</cite>

    PIEKRĪTU PETERIM!!!! Nezinu ,nezinu,bet mums bija mīlestiba no pirmā acu skatiena un es esmu ar sievu kopā jau 33 gadus un mīlestiba nekur nav pazudusi,arī iekāre nē!

Leave a Comment