Vai Tu esi piesaistījis viņas uzmanību?!

Viņa uzskata, ka Tu esi asprātīgs

Mūsu evolūcijas mantojums liek mums uzvesties citādāk, kad mēs atrodamies kāda cilvēka sabiedrībā, kurš mums šķiet pievilcīgs. Ja viņa smejas vairāk, runājot ar tevi, nekā, runājot ar citiem vīriešiem, tad tā ir laba zīme. Smiešanās palīdz veidot spēcīgākas un labākas sociālās saites. Tā, ka, ja tu neesi asprātis, kurš vienmēr visus smīdina, tad visticamāk, ka konkrētā dāma vēlas tālāku iepazīšanos ar tevi.

Pieskārieni

Pieskārieni darbojas tā pat kā smiešanās. Tie nostiprina saiti starp cilvēkiem un veido uzticēšanos starp abiem sarunu biedriem. Lielākoties 90% no sarunas tiek veidota un uztverta “fiziski”, kā tu kusties, vai tev ir atvērta ķermeņa poza un vai jūs pieskaraties viens otram. Cik bieži viņa pieskaras tev, cik ilgs laiks viņai ir nepieciešams, lai atbildētu uz tavu pieskārienu.

Viņa paliek Tavā “zonā”

Viņas klātbūtne vien norāda to, ka viņa tevī ir ieinteresēta. Visvieglāk to ir noteikt, vai tā ir viņas izvēle- palikt, kad viņas draudzenes sievieti mēģina aicināt iet citur, bet viņa izvēlas palikt. Šis it īpaši darbojas, ja jūs esat tikko iepazinušies, jo neviens nevēlas palikt ar svešinieku, ja viņš nav interesants.

Viņa kļūst personiska

Ja viņa jūtas komfortabli kopā ar tevi, pielabojot savus matus avi kosmētiku, tad tas bieži vien nenozīmē, ka viņa vēlas tevi draugu zona, bet gan, ka viņa sāk aprast ar tavu klātbūtni un jūtas droši ar tevi. Tā ir zīme, ka ir vērts uzkavēties ar šo sievieti un turpināt viņu iepazīt!

Avots: mensfitness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment