Vai tu kādreiz attiecībās esi šādi “atsēdināts uz rezervistu soliņa” ?

Young-Couple

Gan jau arī tev ir nācies piedzīvot, ka plāni pēkšņi izjūk, vai ka norunā tikšanos, bet neilgu brīdi pirms norunātā laika vienmēr kaut kas otram cilvēkam notiek, un tā tu arī viņu nesatiec. Tagad ir jauns veids, kā nodēvēt šādu izturēšanos.

Tas ir līdzīgi kā tikt atstātam uz rezervistu soliņa. Cilvēks vēl īsti nezina, vai vēlas ar tevi satikties (vai “spelēt tavā komandā”), tomēr viņš arī vēl nevēlas zaudēt iespēju būt kopā, tāpēc it kā nosēdina uz rezervistu soliņa (benching), kamēr pieņem lēmumu, bet bieži gadās, ka cilvēkam apnīk gaidīt un viņš pāriet citā komandā. Diemžēl tikai tad, kad paši sākam tā izturēties, tad saprotam, ko tas patiesībā nozīmē.

Šād veida cilvēki turpinās sarakstīties WhatsApp aplikācijā, spiedīs “patīk” tavos Facebook ierakstos un jautās, kā pavadīji nedēļas nogali, bet nekādā gadījumā nepiekritīs satikties. Gan jau tev ir nācies ko tādu piedzīvot, un piekritīsi, ka nav patīkama šāda situācija.

Šāda rīcība ir nicināma, manipulatīva un savtīga, taču tā dara daudzi no mums. Iespējams laiks mainīties, jo nevienam nepatīk būt nosēdinātam uz rezervista soliņa, jo piedalīties spēlē, ir daudz interesantāk.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment