Vai Tu zini, ko slēpj steroīdi?

Zinātne ir atklājusi, ka ir daudz sarežģītāk atklāt tuberkulozi cilvēkiem, kuri lieto steroīdus. Ārsts, veicot analīzes, nevar noteikt tuberkulozi tās agrajās stadijās, jo dopings “noslēpj” tuberkulozes pazīmes.

Šis tika atklāts, kad tika ārstēts viens 31 gadu vecs vīrietis, kurš lietoja steroīdus un divas nedēļas cīnījās ar drudzi. Viņš nepārtraukti svīda un piedzīvoja elpošanas grūtības. Viņa plaušas bija pilnas ar šķidrumu, kas arī apgrūtināja elpošanas procesu.

Pirms vīrietis saslima, viņš katru dienu bija lietojis 50mg nandronolu, kas ir atļauts un pārbaudīts līdzeklis masas audzēšanai, ja mēs ticam Organon produkta izplatītājiem. Tuberkuloze ir baktērijas Mycobacterium tuberculosis radīta slimība, no kuras katru gadu mirst vismaz 2 miljoni cilvēku. Izklausās daudz, bet ir vēl trakāk, jo trešdaļa no visas dzīvās cilvēces ir šīs baktērijas pārnēsātāji.

Ārsti veica analīzes, kuras neuzrādīja šo baktēriju. Arī izpētītais plaušu šķidrums norādīja to, ka vīrietis ir pilnīgi vesels. Tāpēc plaušās esošais šķidrums tika izsūknēts un vīrieti palaida mājās.

Pēc 4 mēnešiem vīrietim tika veiktas atkārtotas pārbaudes un tad vīrietis bija kļuvis daudz slimāks un nokrities svarā par 5 kilogramiem. Nu tas bija skaidrs, ka tā ir tuberkuloze. Vīrietis pārdzīvoja ārstēšanās kursu un izveseļojās. Tieši laikā.

Avots: ergo-log.com/decatbc.html

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment