Vai viņas krūtis Tev cenšas ko pateikt?

Visticamāk tu kādreiz esi nonācis tādā situācijā, kad tavas frizieres krūtis aizskar tava kakla aizmuguri. Vai arī, kad viņa veido, griež tavu bārdu, tie skatās tev tieši virsū. Un tas ļoti iespējams tev ir licis aizdomāties: “Vai viņa man mēģina kaut ko ar to pateikt? Vai tas ir kāds mājiens?”

9 reizēs no 10, tās ir tikai tavas iedomas. Tas nav nekāds mājiens.

Bet nejūties slikti par to, ka tev rodas šādas domas galvā, jo tu neesi tāds viens šajā pasaulē. Tika aptaujāti 100 vīrieši un visi 100 vīrieši atzina, ka vienmēr sajūt un apzinās to, kad sievietes krūtis pieskarās vīrietim un lielākoties viņi cer, ka tā ir flirta pazīme. Pēc dabas likumiem, šādu situāciju vienkārši nav iespējams palaist garām.

Tomēr, ne visi pieskārieni tiek vērtēti vienādi. Kāds vīrietis atzīst, ka viņam ir pilnīgi vienalga, ja viņam ir kontakts ar kādas svešas sievietes krūtīm, esot autobusā, bet, ja tā ir sieviete, kura viņam ir iekritusi acīs, aizskar viņu ar savām krūtīm. Tad tā jau ir pavisam cita lieta!

Kāda sieviete dalās savā attieksmē par šo: “Sievietes par to tik bieži nedomā. Man personīgi ir pilnīgi vienalga, ja es kādam piespiežos ar savām krūtīm. Visticamāk, tas notiek pārpildītās telpās vai man kādam ir jātiek garām. Ja dāmai ir lielas krūtis, tad tas neizbēgami notiks.”

Viens ir skaidrs, lielākoties tie ir negadījumi, kuriem sievietes nepievērš uzmanību, ja vīrietis nesāk dīvaini uzvesties.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment