Vairākas absurdas izklaides tiem, kuriem viss apnicis

Piedalies pats savās bērēs

Par apmēram 3000 dolāriem tu vari noorganizēt sev pilnu apbedīšanas servisu ar skumju mūziku un tumšām dekorācijām. Tavu godpilno izvadīšanu apmeklēs virkne sērotāju, kuri būs vai nu tevis izvēlēti vai arī tiks izraudzīti, balstoties uz tava dzīvesveida īpatnībām. Kamēr tu sēdēsi apraudātāju vidū, tev būs iespēja aplūkot “savu” zārku, noklausīties sev veltītu garīdznieka bēru runu un pēc tam vērot zārka ielaišanu zemē. Šis bēru komplekts iekļauj uzmanīgi sastādītu nekrologu, atceres sesiju, kurā katram sērotājam tiek dots vārds, lai pastāstītu, cik daudz tu esi dāvājis pasaulei savas dzīves laikā. Lieliska iespēja izbaudīt nāvi pirms nomiršanas.

Pavadi nakti morgā

Ja ar paša bērēm vēl nepietiek, tu vari piemaksāt pēc 2000 dolāru par priekšlaicīgu nonākšanu morgā pēc iestudētas nāves nelaimes gadījumā. Tevi ievietos līķa maisā, pievienos tam birku ar informāciju par tavu identitāti un nogādās laboratorijā. Šī luksusa pakete ietver līķa apskati, ko veiks apbedīšanas biroja īpašnieks, sniedzot arī savus komentārus. Tev pasniegs miršanas apliecību, medicīnisko karti un miršanas pavēsti, ko nodot radiniekiem. Tev būs iespēja arī noklausīties, kā ierēdņi zvana taviem tuviniekiem, paziņojot par tavu nāvi.

Izbaudi nolaupīšanu

Franču kompānija Ultime Réalité piedāvā klientiem simulētu nolaupīšanu cenās no 1000 līdz 3000 dolāriem. Adrenalīna izslāpušie vispirms paraksta līgumu. Pēc 5-7 dienu ilgas izsekošanas viņus sagrābj melnā ģērbti vīri, iesviež mašīnā un izmet kādā noslēgtā kamerā vai citā attālā vietā. Klientus nopratina, aplaupa, viņiem izsaka draudus vai arī pieprasa tuviniekiem izpirkšanas maksu. Ieslodzījums ilgst līdz 11 stundām, tad “upuri” atbrīvo.

Avots: listverse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment