Vairs nekādu lipīgu roku! Radīts saldējums, kurš nekusīs pat karstākajā dienā

PAY-Gastronaut-Ice-Cream (2)

 

Lūk, arī šis brīnumainais saldējums, kurš ir pieejams trīs garšās – šokolādes cepumu, oreo cepumu un krēma, piparmētru šokolādes cepumu un krēma. Atšķirībā no šīs bioloģiskās uzkodas brāļa parastā saldējuma, to var uzglabāt arī istabas temperatūrā un pat turēt rokās, jo tas gluži vienkārši nekusīs un nepadarīs tavas rokas lipīgas. Taču, kā tu sāksi to ēst, tas pārvērtīsies savā brālī – saldējumā.
Saldējuma recepte pamatā neatšķiras ar neko no mums ierastā saldējuma receptes, kurš tiek saldēts un dehidratizēts, tam neko nepievienojot, izņemto sāli.

Ikvienam, kurš to pagaršo, no sākuma tas patīk, pēc tam to iemīl, un vēlāk jau kļūst atkarīgs no tā.

Gastronaut food īpašnieks Robs Kollignons stāsta, ka šis ir vienīgais tāda veida saldējums pasaulē. Ideju viņš aizņēmies no astronautiem veidotā saldējuma, to varot nogaršot gaisa muzejos, taču tas nekad viņam neesot garšojis, jo astronautiem veidotais saldējums, neesot tik ekoloģisks, un tas tiekot pagatavots no nekvalitatīvām izejvielām, cenšoties panāk to, lai izmaksas būtu pēc iespējas mazākas.

PAY-Gastronaut-Ice-Cream (1)

Pie šī produkta radīšanas un ražošanas procesa uzsākšanas esot strādāts trīs ar pusi gadus. Un nu tas ir palaists tirdzniecība, tiesa gan pie mums Latvijā tas nav pieejams, taču ASV un Lielbritānijā gan.

Robs Kollings stāsta, ka, no sākuma saldējumu esot mēģinājis radīt un gatavoji savā dzīvokli, un viņš esot pateicīga kaimiņiem, ka tie nav sūdzējušies, jo process esot bijis diezgan skaļš.

Šāds saldējums maksā apmēram 5 eiro un lēnām izplatās pa visu Lielbritāniju, taču tā radītājs un uzņēmuma īpašnieks saka, ka viņš cer ar laiku to izplatīt visā pasaulē, neatkarīgi no tā cik tālu no ražotnes tas būtu, jo to pelnījuši nogaršot un baudīt ir visi. Jācer, ka arī līdz Latvijai tas arī atceļos.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment