Vampīri tiešām pastāv – un viņi dzer īstas cilvēku asinis. ŠAUSMAS!

Kāda sieviete ir izlēmusi vampīru mītu pārvērst realitātē. Viņa ģērbjas melnā, dzer asinis un dara visu pārējo, izņemot pārvēršanos par sikspārni un piecelšanos no kapa. Pats labākais, ka viņa dzīvo Austrālijā, kas ir saulainākā valsts visā pasaulē.

2

39 gadus vecā Džordžina Kordona ir šokējusi sociālo tīklu lietotājus, paceļot savu vampīra dzīvesveidu jaunā līmenī. Viņa ir atkarīga no asiņu dzeršanas jau kopš pusaudzes vecuma. Asinskāre ir bijusi tik liela, ka viņa ir pat savainojusi sevi, lai tikai veldzētu slāpes.

Viņa cieš no talasēmijas, kas ir iedzimta asins slimība un izpaužas kā globīna sintēzes traucējumi, un rezultātā veidojas nepietiekama hemoglobīna koncentrācija, un reizi nedēļā viņai ir jāuzņem papildu asinis. Taču tā vietā, lai uzņemtu plazmu ar asins pārliešanu, viņa izvēlas dzert kāda donora asinis.

Lasi vēl: Stulbums! Draugi mēģina pārvērst puisi par vampīru, tā vietā nogalina viņu

Džordžina kopā ar draugu Zamalu dzīvo Brisbenā, un dzer tikai drauga asinis. Lai tās iegūtu, viņa ar žileti iegriež ādā un nosūc asinis. Neskatoties uz slāpēm, Džordžina vēlas, lai asiņu dzeršana būtu “monogāma”, un varbūt tāpēc šis mīlas stāsts ir labāks par “Krēslu”.

Viņa sāka dzert asinis 12 gadu vecumā, kad noplēsa kreveli uz savas ādas, bet pirmo donoru atrada 17 gadu vecumā. Džordžina un Zamals iepazinās kādā vampīru tematikas pasākumā, un viņas veselības stāvoklis uzreiz radīja saikni abu starpā. Džordžinai talasēmija gan vairāk ir kā identitāte nevis slimība. Viņa stāsta, ka sajūtas, dzerot asinis, ir labākas nekā seksa laikā. Interesanti, ka Džordžina cieš arī no saules dermatīta – ādas jutības pret tiešiem saules stariem.

4

Intervijā vietējiem ziņu izdevumiem Džordžina pastāstīja:

Balto asinsķermenīšu ir vairāk nekā sarkano, un asinīs trūkst dzelzs, tāpēc papildus sarkanie asinsķermenīši no gaļas un – manā gadījumā – asinīm palīdz cīnīties ar mazasinību. Tas varētu izskaidrot manu asinskāri, un tā vienmēr ir bijusi mana teorija.”

“Sākumā es pagaršoju tikai savas asinis, bet kāda meitene piedāvāja pagaršot viņas asinis, un es uzreiz sapratu, ka man tās garšo. Manis pašas asinis vienkārši nesniedza tādu baudījumu.”

3

Lai arī vampīriem līdzīgas būtnes ir pazīstamas dažādās kultūrās, vārds “vampīrs” Rietumu pasaulē nebija zināms līdz pat 18. gadsimtam, kad Austrumeiropas imigranti Rietumeiropā ieviesa māņticību. Īru rakstnieka Brema Stokera romāns “Drakula”, kas tika sarakstīts 1897. gadā, nostiprināja vampīra tēlu populārajā kultūrā. Šodien simtiem vampīru ir aprakstīti romānos, televīzijas šovos, komiksos un videospēlēs, kā arī ir izveidotas pat mājaslapas, kur īstie vampīri var iepazīties un dalīties savā pieredzē.

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment