Var rasties nopietnas problēmas: 4 zodiaka zīmes, kurām tuvākajā laikā gaidāmas lielas grūtības

Oktobrī dažas zodiaka zīmes gaida grūtības, finansiālas problēmas un apmāns. Astrologs Vlads Ross pastāstīs, kam oktobrī īpaši jāuzmanās no problēmām.

Auns

Oktobris Auniem aizritēs ar mīnusa zīmi. Šajā mēnesī šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem jābūt uzmanīgiem ar jebkuru informāciju, neatkarīgi no tā, vai runa ir par dokumentiem, vai komunikāciju ar citiem cilvēkiem. Iespējamas neskaidras situācijas, nesaprašanās ar cilvēkiem, kas ir jūsu tuvākajā apkārtnē (radiniekiem, kaimiņiem un draugiem).

Auniem nevajag uzticēties ikvienai iegūtajai informācijai – Aunus var apmānīt un nodot. Nepieciešams rūpīgi visu pārbaudīt un tikai pēc tam veikt kādas darbības.

Oktobra beigās Auna planēta Marss ieies retrogrādā stāvoklī. Tas ievērojami palēlinās procesus šīs zīmes pārstāvju dzīvēs. Auni pamanīs, ka viņiem kļūst grūtāk koncentrēties uz svarīgām lietām, biznesā neklāsies viegli gūt finansiālus panākumus.

Tāpēc visu svarīgo labāk izdarīt oktobra pirmajā pusē. Auniem nevajag šajā mēnesī uzsākt svarīgas un atbildīgas lietas.

Lasi arī: Biju aizgājis uz mežu Saldus pusē un tālumā redzēju lielu kustīgu objektu. Ar trīcošām rokām man izdevās viņu nofotografēt

Aunu privātā dzīve oktobrī solās būt diezgan vētraina, īpaši, ja esi vecpuisis. Partneris te jūs iepriecinās, te apbēdinās. Nav izslēgti nopietni konflikti un pat šķiršanās. Bet, ja Auns ir nomērķējis uz jaunu attiecību izveidošanu, viņam tas noteikti izdosies.

Ja Auns jau ir attiecībās, var rasties nopietnas problēmas, partneris var piekrāpt, var rasties iemesls greizsirdībai. Bet kaut kādā ziņā tas būs labi, jo izdosies atrast problēmas sakni un pamēģināt atrisināt to saviem spēkiem.

 

Vērsis

Vēršiem arī oktobris būs neveiksmīgs periods. Šajā mēnesī šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem jābūt uzmanīgiem ar finansēm.

Nevajag riskēt un noslēgt apšaubāmas finanšu vienošanās, vai iesaistīties avantūrā. Ieguldījumi var neatmaksāties, īpaši, ja Vērši to darīs mēneša vidū. Oktobrī Vēršiem jābūt uzmanīgiem, jo ir risks pazaudēt finanses un piedzīvot lielu apmānu. Tāpat nav izslēgti neparedzami izdevumi.

Oktobrī, kamēr Marss būs retrogrādā, Vērši var atgriezties pie vecā darba vai seniem ienākumu avotiem. Šajā mēnesī var padomāt par nākotni un parūpēties par “drošības spilvena” radīšanu. Vislabāk šajā periodā ekonomēt.

Oktobrī Vēršiem var rasties vēlme ko radīt. Nav izslēgt, ka būs daudz jaunu radošu ideju un iedvesma strādāt. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji var uzlabot darba apstākļus, nopirkt jaunu darba galdu, vai arī viņiem piedāvās jaunu darbu.

Mēneša patīkamie notikumi: veiksme biznesā, uzlaboti darba apstākļi, patīkamāka vide darba vietā, jaunas patīkamas iepazīšanās saistībā ar darbu, kā arī uzlabota veselība.

Laiks būs piemērots plānveida operācijām, atpūtai uz ūdeņiem, atveseļošanai.

 

Šķir otru lai, lai uzzinātu, kurām 2 zīmēm vajag uzmanīties visvairāk 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment