Var rasties nopietnas problēmas: 4 zodiaka zīmes, kurām tuvākajā laikā gaidāmas lielas grūtības

Lauva

Lauvām oktobris nebūs labākais mēnesis. Šajā periodā Lauvas riskē sadurties ar nepatīkamām situācijām, kas saistītas ar draugiem un kolektīviem. Lauvām būs grūtāk komunicēt ar citiem un pierādīt savu viedokli, jo cilvēki var vienkārši viņus nesaprast. Lauvas var palaist garām kādas svarīgas lietas.

Grūtības radīsies saziņā ar autoritatīvām personām, varas pārstāvjiem. Tāpēc oktobrī Lauvām vajadzētu būt pacietīgām, jāparunā otrreiz ar cilvēku, lai izteiktu savu viedokli. Lauvām šomēnes nevajag solīt un ticēt citu solījumiem. Lauvas var justies neērti grupās, un tāpēc radīsies vēlme pabūt vienam. Lauvām šajā laikā nenāks par sliktu no visa atteikties un meditēt. Lauvām šķitīs, ka viņas ap sevi redz daudz nepatiesības. Tomēr šis ir īstais brīdis nodarboties ar okultismu, vērsties pie astrologa vai psihologa.

Tomēr ne viss ir tik slikti. Oktobrī iespējamas patīkamas iepazīšanās, īpaši, ja Lauvas meklē romantiku. Var būt daudz saziņas ar mīļajiem, radiem un kaimiņiem.

Patīkamie mēneša notikumi: laba komunikācija, jauni draugi, veiksmīgi komandējumi, Lauva saņems jaunu informāciju. Ja Lauva jau sen ir vēlējies iegādāties modernu jaudīgu datoru ar labu atmiņu, tad pienācis laiks to izdarīt – portatīvo datoru, stacionāro datoru, viedtālruņu iegādei ir izdevīgs laiks.

LASI VĒL: Zodiaka zīmju pārstāves, kurām ir vislielākās iespējas apprecēties ziemā

Skorpions

Skorpioniem oktobris būs periods ar treknu dubultmīnusu. Šis ir grūts mēnesis, kad zīmes pārstāvji var saskarties ar lieliem maldiem, krīzēm, problēmām, stabilitātes zudumu, finansiālām neveiksmēm. Lai mazinātu draudus, Skorpionam vajadzētu būt uzmanīgākam, neriskēt un piebremzēt lēmumu pieņemšanas tempu. Būtu lietderīgi konsultēties ar astrologu.

Skorpions oktobrī var kļūt par viltības un intrigu upuri. Tāpēc jums jābūt uzmanīgiem jebkurā komunikācijā ar citiem cilvēkiem. Ne pārāk piemērots laiks riskantiem naudas darījumiem. Arī mēneša vidū jāturas pēc iespējas tālāk no ūdens un karstuma, piesardzīgi jālieto jebkādi medikamenti, jāizvairās no alkohola. Oktobra otrajā pusē veiksme bieži vien būs Skorpionu pusē. Tāpēc izeju no sarežģītas situācijas varēs atrast ļoti viegli.

Tomēr jebkura krīze Skorpionus tikai nomierinās un padarīs stiprākus. Patīkamie mēneša notikumi: labs periods, lai pabūtu vienatnē ar savām domām, meditētu, vērstos pie astrologa vai psihologa, pārdomātu savas patiesās vēlmes, nodarbotos ar okultismu; oktobrī parādīsies radoša iedvesma, īpaši seksuālā sfērā. Jauna seksuālas kaislības var dziedināt Skorpiona dabu.

Arī interesanti: Slikta zīme: “Ekstrasensu cīņu” zvaigzne pastāstīja, kāpēc sapnī rādās mirušie un ko tas patiesībā nozīmē

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment