Vasilisa Volodina nosaukusi 5 zodiaka zīmes, kurām jūnijā ļoti paveiksies mīlestībā

Auns

Aunus sagaida nebūt ne vienkāršs mērķis – saistīt sevi laulības saitēm ar mīļoto cilvēku. Vasilisa Volodina iesaka parādīt apņēmību un neatlaidību, lai gan tāpat Auni nav tie, kurus varētu saukt par īpaši kautrīgiem.

Auna zīmē dzimušajiem vīriešiem nepieciešams organizēt brīnišķīgu bildinājumu, kuram jābūt tādam, ka pateikt – “Atvaino, bet nē” – vienkārši nebūs iespējams.

Atcerieties par romantiku, kā arī par to, kas ir tās lietas, kas patīk un par ko sapņo partneris. Individuāla pieeja nostrādās gandrīz par 100%.

Auna zīmē dzimušās meitenes, kuras vēlas apprecēties, var izmantot divas iespējas: dot mājienus vai veikt atklātu sarunu.

Pirmajā gadījumā izteikt savu vēlmi vīrietim nepieciešams maigi un delikāti, vienlaikus regulāri paceļot konkrēto tēmu.

Otrais variants derēs tiem zīmes pārstāvjiem, kuri nespēj gaidīt. Viņas pašas var bildināt vīrieti. Nebaidieties un aizmirstiet par visu banālo un standartiem.

 

Jūnijā

Jūnijā mīlestībā paveiksies arī Vēršiem, tomēr ne tā kā citiem: cilvēki, kuri dzimuši šajā zodiaka zīmēm un kuri atrodas toksiskās attiecībās, beidzot iegūs iespēju no tām atbrīvoties.

Jūnijs atnesīs dinamiku un aktivitāti, tāpēc panākumus gūs tie Vērši, kuri nemēģinās sagaidīt piemērotu brīdi, bet saliks visus punktus uz i bez mazākām pārdomām.

Lasi arī: Vienkārši noslēpumi kā izaudzēt 1000 gurķus uz 1 kvadrātmetru

 

Dvīņi

Dvīņi iegūs no likteņa milzīgu dāvanu – tuvinieku sapratni un atbalstu. Mīļotais cilvēks kļūs vēl tuvāks nekā iepriekš.

Jūnijā jūs gaida daudz nelaimes, tomēr beigu beigās tās visas jums nāks par labu.

Dvīņu acīs tuvinieki iegūs lielāku vērtību un viņi sāks daudz vairāk ieklausīties viņu viedoklī. Jūs ieraudzīsiet, cik ļoti apkārtējie cilvēki ir nobrieduši un kā viņi spēj pareizi novērtēt situāciju.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment