Vasja mīlēja apsaukāt sievu un smieties par viņu draugu klātbūtnē. Viņš ļoti izbrīnījās, kad viņa aizgāja pie viņa bagātā drauga

Taču viesi viņam apliecināja, ka ēdiens bija garšīgs. Katja lūdza vīru neapkaunot viņu viesu priekšā, uz ko viņa saņēma atbildi, ka viņa bieži baro viņu ar sabojātu ēdienu.

Katja zināja, ka vīrs par viņu ņirgājas ar nolūku, jo viņš pats redzēja, kā viņa gatavo.

Pēc tam Vasja sāka atsaukt atmiņā visus kuriozos gadījumus, kas reiz notikuši ar viņa sievu, piemēram, kritienu uz eskalatora vai nejauši neapmaksātu pirkumu veikalā.

Vasja pievērsās arī nepiedienīgiem gadījumiem. Viņš stāstīja, kā reiz Katjas svārkiem saplīsa rāvējslēdzējs. Vasja redzēja, ka apakšveļa lien ārā, bet sievai neko neteica. Pēc šī stāsta aizvainotā Katja devās uz savu istabu. Bet viesi sāka izklīst stundu vēlāk.

LASI VĒL: Slikta gaume: 6 galvenās lietas, kurām sievietēm 40+ nevajadzēt tērēt naudu

Kāds izsauca taksi, pēc kāda atbrauca sieva. Bet viens draugs kādu laiku palika uzlādēt telefonu. Vasja skatījās televizoru un aizmiga. Tad viņa draugs iegāja Katjas istabā un ieraudzīja viņu raudam. Uz viņa jautājumu par Vasjas attieksmi pret viņu Katja godīgi visu izstāstīja. Viņa vairs nespēj izturēt vīra ņirgāšanos.

Vīrietis paņēma viņu aiz rokas un atzinās mīlestībā. Viņš tik ilgu laiku klusēja, lai neizjauktu svešu ģimeni. Pēc šiem vārdiem viņi ļāvās jūtām. Bet aiz sienas gulēja piedzēries vīrs.

Pēc tās nakts Katja ar visām mantām pārcēlās pie Alekseja, tā sauca vīra draugu. Tā kā viņiem nebija bērnu, ar šķiršanos nebija problēmu. Bet vēl pēc trim mēnešiem viņa kļuva par celtniecības firmas direktora Alekseja sievu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment