Vecāki nofilmē dvīņu izdarības nakts laikā. Šim video ir jau vairāk kā 400 000 skatījumu! (VIDEO)

Video nofilmēts, izmantojot bērnistabā uzstādīto video novērošanas sistēmu. Viens no dvīņiem redzams izrāpjamies no gultas un spēlējoties ar spilveniem, drīz pēc tam viņam pievienojas arī brālis. Spilveni tiek nomesti uz grīdas, un tad mazie delveri ierāpjas dīvānā, lai sarunātos par lietām, kas saprotamas vien divgadniekam. Dziļdomīgā saruna nav ilga, drīz mazuļi sakrauj visus spilvenus vienā kaudzē. Pieveicot spilvenu kaudzes kraušanu, viņi izdomā izmantot to vingrošanas nodarbību organizēšanai.

Laikam nerātņi radīja gana spēcīgu troksni, jo abu tēvs ienāk bērnistabā un ir izbrīnīts, ieraugot haosu. Viņš katru bērnu noliek gulēt, kā arī sakārto spilvenus un atstāj bērnus vienus.

Tiklīdz durvis ir ciet, dvīņi atkal ķeras pie sava plāna – viņi sakrauj spilvenus kaudzē, atjaunojot savu polsterēto kalnu. Bērni skraida pa istabu, lēkā ap gultiņām, sēž uz dīvāna, aktīvi šūpojot kājas un sarunājoties. Viņu vecāki atkal pamostas, pārtrauc ballīti un noliek abus gulēt. Tas nebūt nenozīmē, ka jāklausa vecāku teiktajam.

Bērni trešo reizi izkāpj no gultiņām, lai nodotos aktivitātēm – par laimi, vēlāk viņi ir gana noguruši, lai dotos gulēt.

Lūk, video!

Kopš ievietošanas internetā video materiālu lietotāji noskatījušies 11 miljonus reižu – ar to cilvēki dalījušies 100 000 reižu.

Šķiet, ka šī nav pirmā reize, kad bērni tikuši āra no gultiņām, lai sarīkotu jandāliņu. 2016. gada oktobrī Džonatans internetā ievietoja līdzīgu video, kurā nofilmēts, kā bērni iznīcina spilvenus, izkaisot dūnas pa visu istabu.

Lasi vēl: Lūk, kā dzīvo sieviete, kura mātes dzemdē saplūda ar savu dvīni un tagad ir divi cilvēki vienā (+FOTO)

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment