Vectēva metode: pat veci logu tīrītāji pārtrauc netīrumu un ūdens noplūdi

Izrādās, ka vecu logu tīrītāju, no kura jau tek dubļi, var atjaunināt tikai 10 minūtēs.

Mūžīgās autovadītāju problēmas – tīrītāji, kas caurlaiž netīrumus un ūdeni. Gadās, ka pat nedēļu pēc jaunu slotiņu uzstādīšanas problēma atgriežas, bet te uzreiz jādomā par kārtējo nomaiņu. Ir veids, ar kura palīdzību var atjaunot pat vecās gumijas.

Laika gaitā logu tīrīšanas slotiņās rodas spraugas – nelieli caurumi. Tie veidojas, jo uz vējstikla nokrīt smiltis un citi netīrumi. Protams, nevajadzētu cerēt, ka viss būs kārtībā, ja regulāri nenotīrīsiet ledus kārtiņu no virsmas.

Tomēr visu var salabot, nepērkot jaunu pāri. Šeit jums būs nepieciešams vidēja biezuma smilšpapīrs. Ir vērts ņemt vērā, ka šī metode ir piemērota gadījumiem, kad pati gumijas lente joprojām turas uz rāmja, un tā arvien cieši pieguļ stiklam.

Lasi vēl: Tagad arī es cītīgi vācu kartupeļu mizas un aizvedu uz vasarnīcu: avenes ir neticami lielas un saldas

Paņemiet smilšpapīra gabalu un sāciet ar to berzēt gar gumijas lentes malu, lai novērstu visus nelīdzenumus un “bedrītes”. Kustībām jābūt stingri paralēlām, lai tīrāmās slotiņas noslaucītos vienmērīgi. Tas aizņems ne vairāk kā desmit minūtes, bet, ja darbs tiks veikts pareizi, varēsiet ietaupīt uz jaunu logu tīrīšanas slotiņu iegādi.

Izrādās, ka ar šādu vienkāršu triku jūs varat ietaupīt zināmu naudas daudzumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment