Vēl viena trakā māte: vēlējās sarīkot ballīti meitai, bet nonāca cietumā. Kāpēc?

Apsūdzētā māte tiesas sēdē atzina, ka šī gada maijā aplaupījusi trīs bankas, lai savāktu naudu savas meitas izlaiduma ballītei, kā arī samaksātu par viņas dzīvokļa īri.

50 gadus vecā Sindija Sančeza Karabeo no Brendonas pilsētas Florida štatā atzīta par vainīgu par iejaukšanos starpštatu tirdzniecībā ar laupīšanu. Tagad viņai draud līdz 20 gadiem cietumā.

Karabeo tika arestēta maijā, kad viņa paspēja nozagt 6000 dolāru (5373 eiro) no trīs bankām (BB&T Bank, Wells Fargo un Florida Central Credit Union) īsākā laika posmā, kāds nepieciešams, lai piegādātu picu: apmēram pusstundā.

Tomēr izmeklētāji tika viņai uz pēdām vēl ātrāk. 15 minūšu laikā, kad mīlošā māte bija nokļuvusi mājās ar savākto laupījumu, policija viņu jau bija aizturējusi.

Tagad viņas meita noteikti neaizmirsīs savu izlaiduma laiku.

Avots: zumfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Signe</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus. https://goo.gl/3OxSEu

Leave a Comment