VIDEO: Pretīgi! No puiša acs tiek izvilkts tārps!

Šis neparastais incidents notika Limā, Peru, bērnu klīniskajā slimnīcā, kur ārste izmeklēja 17 gadus veco pacientu. Viņš sūdzējās par acs pietūkumu un diskomfortu.

Drīz vien atklājās, ka vainīgais acs piepampumā ir tārps, kurš tur acs dobumā bija nodzīvojis aptuveni 1 mēnesi, augot un sākot spiest aci, radot diskomfortu.

To, ka pie vainas ir tārps, atklāja MRI skenēšanā, kur attēlā parādījās kustīgs objekts, kurš atgādināja tārpa apveidus.

Tārps tiek vilkts ārā no acs ar pincetes palīdzību. Kad tas tiek izvilkts ārā, medicīnas darbinieki ir šokēti, to parādot ar saviem izsaucieniem un kliedzieniem.

Ārste stāsta, ka šis tārps varēja paņemt puiša dzīvību, jo tas atradās sejas zonā, kura tiek dēvēta par “nāves trijstūri”. Ja tas būtu radījis kādu infekciju, tad infekcija varētu viegli nokļūt līdz smadzenēm, kur tā radītu neatgriezenisku defektu.

Mediķe stāsta, ka viņi izmantoja parastāko kulinārijas garšaugu- baziliku, lai izvilinātu tārpu no acs. Tas sajuta tā smaržu un sāka savu ceļu ārā no acs. Ņemot vērā viņa lielo izmēru, viņš pats pilnībā nevarēja izlīst ārā, tāpēc mēs palīdzējām ar pincetēm.

Tārps bija 3 centimetru garš, bet nekādus ilgtermiņa bojājumus neradīja.

https://www.youtube.com/watch?v=3Q2nQM8PUsU

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment