Vienkāršs un ātrs paklāju tīrīšanas veids. Aizmirsu par ķīmisko tīrītavu kā sliktu sapni!

Paklāju tīrīšanai agrāk izmantoju dažādas ķimikālijas. Saputoju tās līdz biezām putām, uzklāju uz paklāja un noberzu ar birsti. Taču tad istabā ilgi bija jūtama nepatīkama ķīmiska smaka.

Šādā situācijā pat nav skaidrs, vai labāk ieelpot ķimikālijas vai putekļus, jo abos gadījumos var attīstīties alerģijas vai elpceļu slimības. Tas ir ļoti bīstami.

Tagad izmantoju efektīvu metodi, kas ļauj notīrīt paklāju no jebkādiem netīrumiem. Pēc šādas tīrīšanas visi putekļi pazūd.

Produkts sastāv no pašām vienkāršākajām sastāvdaļām, kas atrodamas katrā mājā – sāls un soda. Nav nepieciešams šos līdzekļus sajaukt vai sagatavot šķīdumu.

Viss ir ārkārtīgi vienkārši. Vispirms apkaisām paklāju ar sāli un pēc tam ar sodu. Tad paņemam birsti un ieberzējam šos produktus paklājā.

Pēc šādas apstrādes paklāju atstājam mierā 1,5-2 stundas. Tad tev “jāapbruņojas” ar putekļu sūcēju un jātīra. Putekļi un netīrumi pazudīs.

Sāls un cepamās sodas kombinācija nogalina arī putekļu ērcītes, tāpēc tev vairs nebūs jāuztraucas par to ietekmi savu veselību.

Izmēģini arī tu šo vienkāršo un iedarbīgo paklāju tīrīšanas metodi. Galvoju – rezultāts būs izcils!

Būsim gandarīti, ja padalīsies ar šo recepti ar draugiem sociālajos tīklos! Viņiem tā noteikti noderēs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment