Vientuļais tēvs audzina “saulaino” bērnu, jo sieva vienkārši aizbēga no ģimenes

Jevgēņijs atzinās, ka ļoti sabēdājies, kad uzzināja par sava dēla diagnozi. Tagad viņam ir kauns par savu uzvedību. Viņam piedzima bērns, kuru viņš tik ļoti gaidīja, un tas ir pats galvenais.

Drīz atnāca apjausma, ka viņš ir pilnvērtīgs cilvēks. Bija piedzimis īpašs bērns. Bet viņa paša asaras – ir īsts egoisms. Jevgēņijs saprata, ka viņam jābūt atbildīgam, jo viņam tagad ir dēls. Pasaulē mēdz būt vēl briesmīgākas slimības.

Pirmām kārtām vīrietis nolēma uzzināt pēc iespējas vairāk informāciju par dauņa sindromu. Internetā viņš uzgāja informāciju, ka arī slavenajai TV raidījumu vadītājai Evelīnai Bledānai piedzimis “saulainais” bērns.

Vīrietis arī uzzināja, ka Eiropas valstīs šādi bērni var pilnībā pielāgoties dzīvei sabiedrībā.

LASI VĒL: Ar asarām acīs Laima Vaikule atklājusi patiesību par Pugačovu: Viņiem ir notikušas pārmaiņas

Informācija par dēla diagnozi neietekmēja Jevgeņija lēmumu par viņa audzināšanu. Bet viņa sievai šajā jautājumā bija atšķirīgs viedoklis. Viņa nevēlējās audzināt slimu bērnu, tāpēc iesniedza šķiršanās pieteikumu.

Jevgeņijs nevarēja pārliecināt savu sievu.

Jevgeņijs neuzskata sevi par varoni. Vecāku statuss uzliek par pienākumu ikvienam būt atbildīgam par savu bērnu.

Savā Instagram lapā vīrietis stāsta, ar kādām grūtībām saskaras un kā tās risina. Viņš cer, ka tas palīdzēs mainīt cilvēku attieksmi pret īpašajiem bērniem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment